opel vectra c kasa comfort 2004 arza kodu

kent36100

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bundan önce yardım eden arkadaşlara çok tesekuler yine yardımıza ihtiyacım var gaz fren ne basara arza kodunu okudum ve 1483 bu kod cıkdı daha önce ben opel servısınde bakdırmısdım araca dedıler fan beynı arzalı ama arac fanı acıyor denedıler hareret yapınca acıyor fanı beyın arzalı olsa fanı acarmı arkadaslar usta dıyor bu aracların fan beynı uretılmıyor tamır edılecek 300 ytl tamırı takması fılan tamırden sonra tutarmı yıne bozulurmu veya yaptırmasam bızararı varmı araca tesekuler araca hareret yaptıgı zaman fan calısıyor sogutuyor ve gostergede arac resmı ustunde ıngılız anaftarı cıkıyor araza kodunu okudum 14083 bu duruma nedersınız arkadaslar yaptırayım mı boyle devam edeyım mı sıkıntı cıkarmı baska arza kodu vermedı

peki aracın kliması nasıl çalışıyor. klima soğutmasında bir düşme var mı? Benim araçta 1482 kodu veriyor. fan çalışıyor ama klima devreye girince çalışmıyor. yani haliyle klima pek soğutmuyor ama hararette fan devreye girdiği için sorun yok.
arız beyinde olmayabilir. fan rolesinde bir temassızlık veya arıza, beyne giden kablolarda bir sıkıntı olabilir. hararet 90'ı geçmiyorsa hemen 300 tl verme bence biraz araştır.
ben de de aynı sorun var. yaz tatilinde ankara'da iyi bir ustam var ona yaptıracağım

NOT. 1482 2.ROLE SEVİYESİ DÜŞÜK İKAZI
1483 DE 3.ROLEDİR HERHALDE

arac 90 derce de fan calısıyor kardesım ben karsdayım burda kılama peklazım olmuyor ama gecen calısdırdım tam soguk uflemıyor dedıgın gıbı ama fanı denemedım kılıma acıkcan devreye gırıp gırmedını gırmezse fan rolesımı bozuk oluyor yaptırınca bı bılgı verebılırmısınız bana yok 300 ytl verecez yaptırmaya

Geri