Opel vectra b katalİzÖr degİŞimi

karayazar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugun sanayiye gittim katalizör dagilmis dediler 1200 lira fiyat cektiler 450 liraya cikmasini buldum ama taktirsam mi diye dusunuyorum simdilik temizlettim icini taktilar ses yapiyo biraz ama cok rahatsiz edici degil ne yapmami onerirsiniz veya bulundugunuz yerde fiyatlari nedir

Çıkma alma derim bu parçanın eskisi olmaz çünkü.

Çıkma alma derim bu parçanın eskisi olmaz çünkü.

Hocam burda kaza yapmis araclari dagitiyolar oyle cikma parca oluyo ama yinede senin dusundugun gibi dusunuyorum bide bayram geliyo babamdan parada isteyemedm 100 liraya icini temizlediler sadece

Yeni alana kadar kullan gitsin derim bende kat filan yok orta susturucu taktırdım öyle de devam ediyorum ucuz olsa alır takarız ama bir kamyon para gel de al? Sözüm ona amaç çevre ama bedava da çevre düşünen yok.

Yeni alana kadar kullan gitsin derim bende kat filan yok orta susturucu taktırdım öyle de devam ediyorum ucuz olsa alır takarız ama bir kamyon para gel de al? Sözüm ona amaç çevre ama bedava da çevre düşünen yok.

Katalizor yerine orta susturucu taktirsak bi sorun olmaz demi cevreyi kimse onemsemiyo zaten

Araba da lpg varsa eksoz dahi hiç olmasa bezinden daha az kirletiR

Yani ilerde falan bi sorun olur mu ?

Yani ilerde falan bi sorun olur mu ?

Olur da desem yalan olur, olmazda desem yalan olur. En çok kafa ağrıtan konu muayene den sorun çıkması başka da bir şey yok aracın muayenesi varsa takdır gitsin.

Üzerinden çıkanı satın atma al kenara koy sıkıştığın da kullanırsın ;)

Üzerinden çıkanı satın atma al kenara koy sıkıştığın da kullanırsın ;)

Muayenesi var hocam olmadi muayeneye giderken takariz oyle gideriz neyse yarin sanayiye gideyim taktiririm cok pahali degildir demi şu susturucu 😅😅

Geri