Opel Vectra B bagaj amortisörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anladım zaten takacak yeride yok 2001 modele göre kıyasladığımda.Amortisör nasıl takarız acaba menteşe mi değişecek yoksa oraya bir pim mi takmalıyız.Benim hiç hoşuma gitmedi yayı sıkıyorum çok gergili oluyor gevşedtiyorum kafama düşüyor bu işi nasıl çözeriz.Amortisör şart

anladım zaten takacak yeride yok 2001 modele göre kıyasladığımda.Amortisör nasıl takarız acaba menteşe mi değişecek yoksa oraya bir pim mi takmalıyız.Benim hiç hoşuma gitmedi yayı sıkıyorum çok gergili oluyor gevşedtiyorum kafama düşüyor bu işi nasıl çözeriz.Amortisör şart

amortisörün pek etkisi olacağını sanmam yayları değiştirin bence özellikleri kaybetmiş olabilir

98 vectra cd. bende de yaylı, amortisör yok. ama olsa iyi olurdu herhalde.

Yaylar yenilendimi sorun kalmaz.

ben sorunu buldum bagajda rüzgarlık var sonradan takıldığı için ayarı bozuyor.Şimdi buna amörtisör takmak farz oldu daha önce amortisör takan oldu mu

Bende de izolasyon var, kapağı ağırlaştırdığı için amortisör takmayı düşünüyorum. Sitede arasanız otomatik bagaj açma yapan bir arkadaş vardı.

ben sorunu buldum bagajda rüzgarlık var sonradan takıldığı için ayarı bozuyor.Şimdi buna amörtisör takmak farz oldu daha önce amortisör takan oldu mu

faydası olmaz amortisor takmanın antalyada olsan gel bak diyeceğim :) bendede rüzgarlık var biraz eğimli koyduğunda aracı ağırlıktan yine kapanıyor kapak... rüzgarlığı çıkarırsan zaten normale dönecektir..

rüzgarlıktan da vazgeçmek istemiyorum amortisör belli bir hızda kapağı aşağıya ve yukarıya doğru itiyor anlaşılan bu modellere pek takmaya uğraşan olmamış sanırım ben ilk olacağım :)

amortisör yok o modellerde gereğide yok yay iş görüyor

98 model sadece yay var ve yaylar artık gevşemişti.yaycıdan yeni yay olıp taktık o ölçüce şimdi açma dümesine basınca kapark fırlıyo havaya.bir tarafa taktım bende şimdi ayarı cok güzel.yayları değiştirmenizi tavsiye ederim.

Geri