opel vectra b abs beyni tamiri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismaill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ismaill

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar 2000 model 1.6 aracımın abs beyni arızalı imiş abs beynini ankarada yaptırabileceğim yer konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

pekii bu kanıya nasıl varıldı arıza kodu ne idi? ön poryaya kopukluğa veya paslanmya bakıldımı

İstanbul Bostancı da Karataş Elektronik. İbrahim abi var

ABS beyni ankarada tamir edilmiyormu?

ABS beyni ankarada tamir edilmiyormu?

Westi555 Hakan Bey ile iletişime geçerseniz, sizi Ankara için daha doğru yönlendirir.
Özel Opel Servisi Ankara
opel garage
şaşmaz oto san.sit 2.cad 2559 sk. no:35
0312 2782196
0555 2696672

abs

vectra 1600 2000modelde yandı eskişehirde yaptırdım garentili 250tl suat elektronik manas parcasatan dükyanın yukarısı

Ek Bilgi: Tech2 abs beynine girmiyor ve arızayı okuyamıyorsanız, beyin arızalı oluyor. İçindeki role yada yollar arıza yapıyor.

Parça öyle üretilmiş ki 10-15 sene arasında %99 arıza yapıyor kaçarı yok, çok ilginç. Arıza yapmayanı bulmak çok narin. Ben yapmadım diyen de çıkmaz, başıma gelir nazar değer hesabı.

Ek Bilgi: Tech2 abs beynine girmiyor ve arızayı okuyamıyorsanız, beyin arızalı oluyor. İçindeki role yada yollar arıza yapıyor.

Parça öyle üretilmiş ki 10-15 sene arasında %99 arıza yapıyor kaçarı yok, çok ilginç. Arıza yapmayanı bulmak çok narin. Ben yapmadım diyen de çıkmaz, başıma gelir nazar değer hesabı.

Ben yapmadım demeyim susup oturayım :)

Geri