opel vectra anteni

babajunyor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 93 opel vectra antenim kırıldı duydumki motoru ile birlikte değişiyormuş fikriniz nedir bir akıl verirseniz ii olacak ayrıca fiyatı ne civarında

vectra a larda nasil bilmiyorum anten ama benim 96 vectra'da camurlukta var. hepsiburada.com'da 14 ytl civari. sanırım aynı siteden faydalanabilirsin.

vectra anın otomatik anten bomu ayrı olarak satılıyor yani sadece o dış kısımdaki anten 60ytl falan ama parçacılarda 50 ytlye komple motoruyla birlikte otomatik anten satılıyor,beninki de kırılmıştı ben de yerine 7 ytl ye aldığım manuel çamurluk antenini taktım,ama bunu takarken antenin dışardan gözüken çamurluk takozunu kesmek zorunda kaldım,takozu kesmek istemezsen eğer hepsiburada.com daki 14 ytl lik anten manuel olarak işini görebilir...

merhaba arkadaşlar vectra-a için çıkma parça satanlrdan birkaç tanesinin adını verirseniz sevinirim. yusufer55@hotmail.com

bende bi tane var ama vectra a ya uyar mı bilmem... otomatik anten

bana astra f kasa 97 model otomatik anten lazım. gören bilen,duyan var mı?

arabamın manuel anteni kırıktı arkadaslar gecen hafta taktırdım 2 sene garantılı otomatık anten 75ytl gayet iyi oldu...

94 vectra a kasa antenim kırıldı motoru sağlam sırf girip çıkan hareketli kısım lazım bi arkads 60 ytl ye bulursun demiş ama nerden

konuyu bi güncelleyelim!!!

Geri