Opel vectra 97 cd sorunlarima çözüm ariyorum ?????

resitaloto

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
*Otomatik camlarım uzaktan kumandayla kapattıkdan bi süre sonra camları otomatik kapatıyor ancak kapanıp tekrar yarıya kadar açılıyor.Bazende Camdan TAK diye bi sesle cam çarpraz bi şekilde düşüyor ve kayıyor???:eek:

*Bagajım su alıyor buharlaşıyor ayrıca şoför ve arkası da su alıyor halı bayagı ıslanıyor kaputtan olabilir mi?:o

* Aracı çalıştırma sırasında bi sorun yok ancak yürür durumda,boşa attığımda veya yavaşlayıp vites değiştirmek istediğimde araç istop ediyor.
Rolantide de devir saati bazen 0-1 arasında gidip geliyor motordan da ses geliyor devirin hareketine göre?!( ilk çalıştıgında ):(

* Ayrıca merak ettiğimden dolayı soruyorum yağda sorun yokken kontrol içn yağ cubugumu cıkarıp baktıkdan sonra yol bilgisayarında oil lock yag eksilmesi uyarısını veriyor yağ mı bitiyor yoksa kontrol ettiğimden mi kaynaklanıyor??:confused:

:help: İBRAHİM GÜNDOĞDU

Son düzenleme:
baktığım konu ve mesajlarda aynı sorunlar coğu kez yasayanlar var bunlara çözüm nere gerekiyor yakın zamanda servise götürmem gerekiyor arkadaşlar opel garaj ilgileniyor mu?Bana ordan kim yardımcı olabilir fiyat konusunda da bi bilgi veren olursa cok sevinirim
S.O.S YARDIMMMMMM

* * * İBRAHİM GÜNDOĞDU * * * :mad:

Son düzenleme:
oncelılkle camın kızagı bozulmus benımde oyle oluyodu bı ara ıyı tanıdık bı camcıya gotur o kızagın uclarını penseyle duzeltsın yenısını taktırma sakın uyanıklar hemen yenısını takıyo yag müsründe bozulmus olabılır o yuzden de uyarı verır gostergede aracın su alıyosa kapı contaları eskımıs olabılır

walla kimseden ses soluk yokkk bunların net bir cevabı olamaz mı?!

Su alan yerleri ancak kontrol ile bulabilirsin. Araçta lpg var ise su alan yerleri kontrole önce lpg montajı için açılmış deliklerden(kablo ve boru geçirmek için) başla.

Yağı kontrol ettikten sonra böyle bir uyarı hiç almadım. Başka bir sorun vardır. Müşür de olabilir.

bana servis youl göründü pek geniş bir bilgi de edinemedim yine de ck teşekkürler
İBRAHİM GÜNDOĞDU

Geri