Kesinlikle alışkanlık yaratan bir araç.Bi türlü satmaya kıyamadığım otomobilim.
Temiz ve meraklı bir kullanıcıdan bulduğunuzda sizi kesinlikle üzmeyeceğine emin olabilirsiniz.Yanlış olmasın ama 8 yıldır kullanıyorum.Bu süreçte kronik gördüğüm iki kez klima borusu tamir edildi.İlk aldığımda birde evaparatör değişmişti.Ortalama iki yılda bir ateşleme parçaları bobin ve bobin kablosunu yeniledim.En son aldığımda bobin 190tl civarındaydı.Parcaları diğer vectra b lerle motoru dışında aynı .Ben 1.5 yıldır Teleflex lpg sistemi ile kullanıyorum şimdiye kadarda ne performansında nede lpg kaynaklı teknik bir sorun yaşamadım.Kendi aracım otomatik vites özellikle yüksek km li olanlara dikkat edilmeli.Ben 195000 km de iken revizyon yaptım.Bana şanzumancının söylediği 160bin km den sonra revizyonların başladığı yönünde.Ve kaliteli Japon üretimi bir şanzuman kullanıldığını söylemişlerdi.
Şahsi düşüncem aracı bilen ve tanıyan ustanın az oluşu.Bir kere geçen yıl İzmir e giderken Manisa da ahtapot hortumdan dolayı yolda kaldığımda bunu hissettim.Ustaların pek sevmediği bir araç aslında.Tüketimi sakin kullanımda 11lt 12 lt arasında bazen biraz daha düşebiliyordu. Şehirlerarasında zaten düşük tüketimi . Sizin yerinizde olsam özellikle 2000 model sportlardan bakarım hem makyajlı hemde donanımı daha yüksek.Ben size kullanıcısı olarak tavsiye ederim.Ama bakımlı olmak koşulu ile yoksa gerçekten üzer.