• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

opel spoyler

DOĞANAY06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugun vectra a aracım için bı spoyler araştırması yaptım ve benım hoşuma aşagıdakı resımde bulunan spoyler hoşuma gitti spoylerın yapan kışıyı aradım ve 140 tl ye hallederız dedı bana bıraz pahalı geldı bunların hazır olanları yokmu (resımdekının aynısı) veya sızın tavsiye edecegınız bır yer var mı ?

adszfyg.png

kardeş istanbuldaysan eğer aksarayda SEM tuning var oraya bi sor bende ordan arka karlık aldım spoylerımıde orda taktırıcam uygun fıyat verırler oraya bı danıs ondan sonra hareket et..

Bu değil fakat buna benzer vectra a gt spoileri var ondan bulup takabilirsen bence daha hoş durabilir.:)

fena değil :)

Benim aracımda da spoiler var bende söktürtmeyi denedim ama kaportacı sıcak slikon ile yapışmış söktüğümüz zaman bagaj kapağını tamamen boyamak lazım dedi vazgeçtim. Yaptırıken bunlara dikkat et.

kardeş istanbuldaysan eğer aksarayda SEM tuning var oraya bi sor bende ordan arka karlık aldım spoylerımıde orda taktırıcam uygun fıyat verırler oraya bı danıs ondan sonra hareket et..

SEM tuning malzemeleri nasıl? kalite olarak? 2 senede sıcaktan soğuktan yamulacak boya atacak bir malzeme kullanımı olabilir mi? fiyatlar biraz ucuz gibi

eğer gittiğin yer bura değilse, Ankara Ostim'de karlıkçı halil var, otosport. ona bir bakıver hocam

SEM tuning ürünlerinden aldım ben sıkıntılı değil ama adam sıkıntılı azcık benle pazarlık ederken sana bunlar su olur dedi onun yanındada far kaşlarını hediye ederim dedi ürünler geldi far kaşları yok kalıp kırılmış dedi 2 haftaya kadar yaparım dedi aradan 3 ay gecti tık yok:) ona göre yanı

Geri