Opel Speedster Turkiyede Niye Tutulmadi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opelin En Guzel Spor Araclarindan Biri Olan Speedster Turkiyede Neden Tutulmadi Neden Getirilmedi?

kardeş bu tip arabaların hangisi tutuluyo ki türkiyede? fiyatı pahalı, vergisi pahalı, iyide yakıyo... 2 kişili araba... türkiye şartlarına pek uygun değil...

ZGE38' Alıntı:
kardeş bu tip arabaların hangisi tutuluyo ki türkiyede? fiyatı pahalı, vergisi pahalı, iyide yakıyo... 2 kişili araba... türkiye şartlarına pek uygun değil...

+1

camları otomatik değil. ondan olabilir.:rulet2:

Benden çok yaşıcan :D:D...Bu gün gördüm bitane Gebzede bende buda ne diyodum...Tutmuş adam bak :D

kuru performansla olmuyor işte.
motor dandik, tip dandik.
hafiflik ve yürüyen aksam sayesinde performanslı bir araç.
S2000 mis gibi satılıyor.

evet bende alacak olsam s2000 alırım.. tutulan bi araba olsa fast and fourious filminde oynatırlardı...

Fiber ya araba , anadol muamelesi görmüştür.

Ben bu konuya hiç girmeyeyim istiyorum.

Avrupadaki Golf tipi arabalar, yani arkaları bagaj olmayan arabalar, Türkiyede hepsi bagajlı modellerle piyasada. Türkiyedeki aile Avrupalı aileden bircok farklıdır. Avrupada Fiat UNO yu ikinci araba, yahutta kadın arabasıdır. Ama bizimkiler, 4 cocugunu, Anneannesini, Dedesini, Amcasını sıgdırmaya calısıyor oda yetmedi ne kadar yük varsa oda arka tarafa. Yani cogumuz zevk icin araba kullanmıyoruz, ihtiyacdan dolayı; toplu gidelim - ucuz olsun, Avrupada insanlar kendilerine ilk önce önem veriyor ve ondan sonra arabalarına......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri