Kardeşim duramadım yine kaşındın diyorsun yanihehe
Canım abim aslında araç konusunda şöyle bir durum var uzun zaman kullandığım araçlara bakacak olursak
renault fluence 2014 2015 2016 şirket aracı
volvo s40 2008 dizel şahsıma ait
peugeot 301 2015 dizel
hyundai i 30 2014 dizel
işyerinde kullandığım milletinde eşşek muamelesi yapıp kullandığımız fluence 40 bin km ye gelmiş olmasına rağmen en ufak problem yok oysaki reno abi dandik denir
volvo s40 volvo için yorum yapmayacağım volvo inanılmaz bir şey.
peugeot pek fransız ne anlar araçtan
demeyin aman binin kullanın çekişi yakıtı en ufak problem vermemesi. 60 bin km de
hyundai i 30 kore dimi canavar canavar
bunlar etrafımdaki araçlar bunların yanı sıra eskileri bilirsin abi babamın alman sevgisi çok sırayla 2011 yılında opel astra g kasa 2004 model araç aldık 1 yılda yaptığım masraf 2000 tl daha da yapacaktım
masraf yapmak bir şey değil adama teker diyorsun motor motor diyorsun tekeri tamir ediyor
ve en son yine opel aldık ama görsen abi mükemmel duruyor sanarsın sıfır içi dışı muazzam 1 seneye yaklaştı sanayilerdeyim hayır hoşumada gidiyor volvo da bakım zamanı gelsede servise gitsem diyordum opelden alışkanlık o sanayi kokusu ilgimi çekiyor artık.
kötülemek için yazmıyorum da abi herkes elini vicdanına koysun gözünüzün önüne getirin sanayiye girdiğinizde her dükkanın levhasında neden opel amblemi var? bence en sorunlu markalar arasında almanlar olmalı en sorunsuz araçlar artık 2015 sonrası fransızlar koreliler toyota vs saymıyorum onları psa gurubu gerçekten iyiler.