opel sorun çıkarmayan araba dediler, aldığımdan beri servislerle akraba oldum :(

İmzanız forum kurallarına uygun değildi.Benim ilgimle alakası yok. 2 tane 800x600 fotoğraf sayfa düzenini bozuyor.

Aracanıza yorum yapmamıştım;ama yapayım.Sade ve hoş duruyor.

Forum kurallarını okumaya üşendiğim bir gerçek, dikkate alıp düzeltiryorum..
Opel sorun konusunda biraz daha realist olmaya çağırıyorum sizi...
Örn; Geçenlerde şarz dinoması dağıldı, değişmesi 300TL...
Hundai, Ford, Wolkvagen, ''BMW'' şarz dinamosu 100-250 arası..
Yorumunuz için teşekkür ederim :good:

sana kim dedi opel sorun çıkarmayan araba diye.
ben bır daha ki sefere arabayı değiştireceğim zaman alacagım modelın forumlarına uye olucam...

sana kim dedi opel sorun çıkarmayan araba diye.
Ben bır daha ki sefere arabayı değiştireceğim zaman alacagım modelın forumlarına uye olucam...

bu bir gerçek ki her markanin , her modelinde kronik sorunlar vadir bu artik kaçinilmaz bir olay.. Haa sakin beni ayanliş nlamayin ben opelin avukati değilm fakat bakimlari düzenli yapilmiş, hor kullanmamiş araba sorun çikarmazz.. Geçen sene serviste vectra b olan bi adamla karşilaştim aracin ilk sahibi ve aracin km si
7 yüzbin küsürdü,,,, araba ne yolda kalmiş nede motora anahtar değmişş.
Bu devirde kim 96 model arabayi hala servise götürür?

Işin özü şudur ki tekrar söliyim.. Arabaya bakacaksnki çikan sorunlar minumuma insinn ve yari yolda birakmasin.

Neyse herkese iyi forumlar...

Not: Bir insanda baht yoksa hangi arabayi alirsa alsin nafilee bu bir gerçektirrrr.......:)

kesinlikle şans işi.tabii alırken biraz fazla para verip km. si düşük yorulmamış bir araba almak lazım.mesela lpg taktırırken gidip ucuz diye sorunlu bir marka taktırmamak neyse parası verip "o araçta hangisi sorusuz çalışıyorsa" onu taktırmak lazım.bu kullanan kişinin titizliğiyle doğru orantılıdır.bakarsan bağ olur,bakmazsan yağ eksiltir atasözüde nü unutmayalım...mesela benden araba alan dua eder buna eminim.ama o arkadaşın dediği gibi şantiyeci den alan adam arkasından küfürü eksik etmez...

bunu unutmayalım kimi insan anısıyla kimi insan anasıyla anılır.satışta km düşüren namussuzlar bu piyasayı böyle güvensiz hale getirdi.

7sene vectra b kullandık sadece 1kere şarj dinamosu bittiği için izmir konakta yolda kaldık.başka hiç sorun çıkartmadı düzenli bakımları yaptırıyodu babam

Geri