Opel servisi takdir ettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bandem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracimin garantisi bitti. Bir ay sonra turbo da bir valf ariza yapti. Tam ismini unuttum simdi. Servise gittigimde tabi garantisinin bittigi goruldu. 170 lira parca masrafi arti iscilik de vardi. İzmire yazi yazdilar. Arac servisimizde bakimlarini zamaninda yaptiriyor fazla da kilometre yapmamis diye(2010 model 22000 kmde)izmirden yanit geldi tamamini opel karsiladi. Bu sekilde yardimci olduklari icin ankara cayyolu opan servisine tesekkur ederim. Ozellikle ahmet katmer beye.

Opelin servis bolumunun zayif oldugu elestirisi zaman zaman burada sikayet konusu oldugu icin paylasmak istedim

Saygilar.

GT-P1000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aracimin garantisi bitti. Bir ay sonra turbo da bir valf ariza yapti. Tam ismini unuttum simdi. Servise gittigimde tabi garantisinin bittigi goruldu. 170 lira parca masrafi arti iscilik de vardi. İzmire yazi yazdilar. Arac servisimizde bakimlarini zamaninda yaptiriyor fazla da kilometre yapmamis diye(2010 model 22000 kmde)izmirden yanit geldi tamamini opel karsiladi. Bu sekilde yardimci olduklari icin ankara cayyolu opan servisine tesekkur ederim. Ozellikle ahmet katmer beye.

Opelin servis bolumunun zayif oldugu elestirisi zaman zaman burada sikayet konusu oldugu icin paylasmak istedim

Saygilar.

Gökten üç elma düşmüş, sağlamı sana düşmüş :D

Helal olsun.:D gelişme var.

Artik orasini bilmiyorum ama arabami da oradan almistim. Garantim bitti bu sene yine oraya gidicem

Servisler devamlı müşterilerine zaman zaman arka çıkıyor :).

darısı diğer biz opelcilerin başına:D benim servisin aynısını bana yapacağına hiç şüphem yok;)

Takdire şayan bir davranış sergilemiş opan çayyolu :)

Takdire şayan bir davranış sergilemiş opan çayyolu :)

Opan şansını denemiş, Opel Türkiye ise kendini aşmış. Direk yok diyip kestirebilirdi servis, belki teklif de onlardan gelmiştir. Servisin payı büyük, olayı nasıl bildirdi bilmiyorum ama Opel Türkiye'den beklemezdim açıkçası şaşırttı beni.

İzmire yazalim durumu anlatalim. Arac boyle durumda oldugunda ( yani yetkili servis bakimi, dusuk km) masrafi ustleniyorlar demislerdi. Durum servisin tahmin ettigi gibi oldu. Hem de bayram tatili olmasina ragmen iki gun icinde yanit geldi

Geri