Opel Servisi Lütfen OKUYUN !!!

yenilmez27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Biraz önce başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istedim. Corsa c aracıma spor paket takılırmı diye opel servisini aradım sekreter beni satış temsilcisine yönlendirdi temsilciye aracıma spor paket taktırmak istediğimi ve takılıp takılmadığını sordum ayrıca , maliyetini ve mevcut aksesuarların neler olduğunu sordum. beni baska bir satış temsilcisine yönlendirdi o arkadaştanda cevap alamadım beni servise yönlendirdiler. Şimdi Söyliceklerimi iyi okuyun ! SERVİS TE ÇALIŞAN ARKADAŞ İSMİ ÖZGÜR, BANA SPOR PAKETİN TAM OLARAK HANGİ AKSESUARLARI İÇERDİĞİNİ BİLMEDİĞİNİ VE BENİM NERDEN DUYDUĞUMU SORDU, BENDE OPELİN İNTERNET SİTESİNDEN DEDİM VE BANA, BEN SİTEYE GİRİP BAKAYIM ARAŞTIRMASINI YAPIP SİZE DÖNÜCEM DEYİP TELEFON NUMARASI İSTEDİ.

Satış temsilicisi ve servis elemanlarının müşteriye bilmiyorum yada bilgim yok dediği duyulmuşmudur bunlar nasıl eğitim alıyolar bu nasıl hizmet yorumu size bırakıyorum...

Araca sonradan spor paket takılması bence tam olarak mümkün değildir...

Üretim aşamasında, siparişi spor paket olarak verirseniz aracınız Spor paketli olarak üretilir, yani sıfır araç alırken opsiyondur.

Fakat Spor paketin içinde bulunan aksesuarları sonradan tek tek ekletebilirsiniz, ama fiyatı çok daha yüksek olacaktır.

Örneğin spor paket dahilinde sunulan sis farları için, yetkili servisler 700-80 YTL fiyat istiyorlar, ama spor paket donanımlı bir araçta, sis farı+alaşımlı jant+Mp3 çalar+gövde rengi yan aynalar, kapı kolları gibi özelliklerde dahil olup, hepsi için olsun olsun 2000 YTL fark ödeniyor...

Servis yetkililerinin verdiği cevap gerçekten şaşırtıcı, satış temsilcileri sizi aksesuar kısmına mı bağladılar, yoksa servis yetkilisiylemi görüştünüz...

Son düzenleme:
Ben bunda çok fazla şaşılacak bir şey görmüyorum...Bir arabaya sonradan spor paket takıldığını servistekiler belkide hiç yaşamamıştır..Genelde spor paket alınır..Ama öyle veya böy le işin birde şu tarafı var..Opel servislerinde o kadar çok şeyle karşılaştıkki şaşıramıyorum artık bazı şeylere...

Araca sonradan spor paket takılması bence tam olarak mümkün değildir...

Üretim aşamasında, siparişi spor paket olarak verirseniz aracınız Spor paketli olarak üretilir, yani sıfır araç alırken opsiyondur.

Fakat Spor paketin içinde bulunan aksesuarları sonradan tek tek ekletebilirsiniz, ama fiyatı çok daha yüksek olacaktır.

Örneğin spor paket dahilinde sunulan sis farları için, yetkili servisler 700-80 YTL fiyat istiyorlar, ama spor paket donanımlı bir araçta, sis farı+alaşımlı jant+Mp3 çalar+gövde rengi yan aynalar, kapı kolları gibi özelliklerde dahil olup, hepsi için olsun olsun 2000 YTL fark ödeniyor...

Servis yetkililerinin verdiği cevap gerçekten şaşırtıcı, satış temsilcileri sizi aksesuar kısmına mı bağladılar, yoksa servis yetkilisiylemi görüştünüz...

servis yetkilisiylede görüstüm satış temsilcisiylede sizin verdiğiniz cevabı veremedi kimse ben soruma yanıt bulmus oldum tesekkürler.

Ben bunda çok fazla şaşılacak bir şey görmüyorum...Bir arabaya sonradan spor paket takıldığını servistekiler belkide hiç yaşamamıştır..Genelde spor paket alınır..Ama öyle veya böy le işin birde şu tarafı var..Opel servislerinde o kadar çok şeyle karşılaştıkki şaşıramıyorum artık bazı şeylere...

eminmisin !

Nihayet bilgi alabildim spor paketin sonradan takıldığını ve bunun aracı ilk alırken almanın daha mantıklı olduğunu spor paketi sonradan taktırınca maliyetin çok yükseldiği bilgisini öğrenmiş oldum ;)
yani sonradan serviste spor paket takıldığını servisteki arkadaşlar yaşamışlar :)

Belkide dedim dikkat edersen..0 km alırken 2.000 veya 2.500 ytl lik bir fark ödemeyip te daha sonradan bunları 4.000-5.000 ytl ye taktırmak isteyen biri çıkmamıştır anlamında söyledim...Ama çıkmış..:):)

Ben aracı spor paket aldım, keşke almasaydım.Nasılsa jantlar, ses sistemi vs. değişiyor, bir daha masraf oluyor...

Ben aracı spor paket aldım, keşke almasaydım.Nasılsa jantlar, ses sistemi vs. değişiyor, bir daha masraf oluyor...

Valla bende spor paket aldım, herşeyi orjinal halde kullanıyorum çokta memnunum. gene sıfır araba alacak olsam, Spor paket alırım...

Ama senin araban 10 numara... Onada lafım yok...

Servisin yaptığı en iyi şey aracınızın bozulan kısmını ya da hasarlı yerini tamamen değiştirmektir.Gerisi onlar için hikaye.Nasıl olsa ordan vuracakları voleyi vuruyorlar...

Geri