opel servisi harbiden çok pahalı!!!

arabamıza yük taşıyıcı almya gittik.fiyatları öğrendik bize 350lira dediler,başka bi servis daha var(yetkili deil) orasıda istanbul opel deposundan mal getirtiyorlar fiyat alalım dedik orası 200 lira dedi şok olduk ve sipariş ettik yarın inşallah geliyor... yetkili servis de aynı yerden getirtiyor ama bu kadar fark bence çok sizce????
adszmr0.png

servisi pahalı kendisi hantal, konfor desen o da yok.

servisi pahalı kendisi hantal, konfor desen o da yok.

neden opele biniyosunuz bu kadar kötüyse honda,toyota felan alın onlar daha konforlu.. bide imzanızı forum kurallarına göre oluşturmanız gerekiyor..

dün patlayan sağ far ampulünü değiştireyim dedim 3 yetkili servis aradım odak mar ataköy fiyatlar tek ampul 20 25 ytl arası + işçilik dediler. otoelektrikçiye gittim çağlayanda sordum adamcağız 5 ytl dedi hemen takıverdi helal olsun ne diyim daha ben bu yetkili servislere. kendileri kaybediyorlar işte. nette bile en kral normal ampul 7-8 ytl...

dün patlayan sağ far ampulünü değiştireyim dedim 3 yetkili servis aradım odak mar ataköy fiyatlar tek ampul 20 25 ytl arası + işçilik dediler. otoelektrikçiye gittim çağlayanda sordum adamcağız 5 ytl dedi hemen takıverdi helal olsun ne diyim daha ben bu yetkili servislere. kendileri kaybediyorlar işte. nette bile en kral normal ampul 7-8 ytl...

Oto elektrikçi en fazla 10-15 mertekare yerde ya yalnız ya da bir yardımcısı ile çalışıyordur.Opel Yetkili Servisleri ile elektrikçinin giderleri bir olmadığı için fiyatlarının da bir olmaması gayet normal.

hımm. o zaman düşünelim... bakkallar normalde 10 m2 ve abc marka ayçiçek yağı 18 ytl. carrefourda yüzlerce kişi çalışıyor belki alan olarak 1000 m2 ama aynı marka abc ayçiçek yağı orda 17 ytl...
demekki gider meselesi değil kar meselesi. carrefour gibi devler ve yetkili servisler ürünü toptan daha ucuza alıyor. (garibim bakkal tabiki 18 e satacak oda devler gibi ucuz alamıyoki ucuz satsın ama uygunu neyse ona satıyo) buraya kadar doğrumu, giderlerde fazla ama işte servis burda dev market gibi düşünmüyor. müşteri onun için önemli değil nasılsa gelir diyor ve o ampulü bana otoelektrikçinin 5 katına satmaya cüret ediyor.
ayrıca oto elektrikçide mekanik kaporta bölümü olan bir servise aitti ve öyle klübe tarzı biyerde değildi ama demekki adamın ya giderleri yoktu hayrına yapıyordu yada gözü toktu karını ve duasını alıp ekmeğini kazanmaktan yanaydı...

Açıkcası fikirlerimiz çelişti, benim düşüncem budur... servisler bence müşterilerine daha uygun fiyatlar vermez ise bizleri çekemezler. gerçi hepsi iyi kazanıyor demekki tok satıcılar...

Son düzenleme:
yetkili servslerin pahalı olması gayet normal arkadaşlar... hangi marka hangi eşya olursa olsun yetkili servis pahalıdır... beyaz eşyada bişe bu böyleyken otomotiv de bunun böyle olması gayet normal...

en basit bu bagaj ayağı için... emre arkadaşın linkte verdiği ürünler çok dandik duruyo.. üstelik servis bu yan sanayi parçalara bakarak çok güzel fiyat çekmişler. çünkü o orjinal parça. diğerine göre çok daha şık duruyor... emre arkadaşın linkte verdiği ürünleri ben şaşmazda 50-60 YTL arası buldum. imalatçısı hemde..

hımm. o zaman düşünelim... bakkallar normalde 10 m2 ve abc marka ayçiçek yağı 18 ytl. carrefourda yüzlerce kişi çalışıyor belki alan olarak 1000 m2 ama aynı marka abc ayçiçek yağı orda 17 ytl...
demekki gider meselesi değil kar meselesi. carrefour gibi devler ve yetkili servisler ürünü toptan daha ucuza alıyor. (garibim bakkal tabiki 18 e satacak oda devler gibi ucuz alamıyoki ucuz satsın ama uygunu neyse ona satıyo) buraya kadar doğrumu, giderlerde fazla ama işte servis burda dev market gibi düşünmüyor. müşteri onun için önemli değil nasılsa gelir diyor ve o ampulü bana otoelektrikçinin 5 katına satmaya cüret ediyor.
ayrıca oto elektrikçide mekanik kaporta bölümü olan bir servise aitti ve öyle klübe tarzı biyerde değildi ama demekki adamın ya giderleri yoktu hayrına yapıyordu yada gözü toktu karını ve duasını alıp ekmeğini kazanmaktan yanaydı...

Açıkcası fikirlerimiz çelişti, benim düşüncem budur... servisler bence müşterilerine daha uygun fiyatlar vermez ise bizleri çekemezler. gerçi hepsi iyi kazanıyor demekki tok satıcılar...
katılıyorum..yetkili servisin müşteri kaybetme gibi bi durumu yok hele ki büyük şehirde ise.birini kaybeder ama o gün içinde araç sattığı birini alır bünyesine..denildiği gibi tok...25 YTL 'ti sen beğenmezsin başka bi kişi olsun yetkili olsun yeter der..

Geri