opel servis

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar cuma günü aracımı servise birakmıştım bugün aldım 11-12 tane sorunum vardı koltuk kapı gıcırtısı rüzgar sesi stoplar nemler yapıyordu filan hepsini hallettiler ve hepsini garantiye soktular kuruş vermeden cıktım ilgi ve alaka gerçekten çok iyiydi hep opel servislerini kötü bilirdim ilk tecrübemdi servisle ve gayet iyiydi.Bu arada astra h z16xer motorlara yazılılm güncellemesi gelmiş onuda yaptılar.İlgilenen arkadaşlar bir yazılım versiyonuna baktırsınlar saygılarr.

hangi servismiş bu ??

Gedizler olmadığı kesin. :D

altunizade arkas

merhaba arkadaşlar cuma günü aracımı servise birakmıştım bugün aldım 11-12 tane sorunum vardı koltuk kapı gıcırtısı rüzgar sesi stoplar nemler yapıyordu filan hepsini hallettiler ve hepsini garantiye soktular kuruş vermeden cıktım ilgi ve alaka gerçekten çok iyiydi hep opel servislerini kötü bilirdim ilk tecrübemdi servisle ve gayet iyiydi.Bu arada astra h z16xer motorlara yazılılm güncellemesi gelmiş onuda yaptılar.İlgilenen arkadaşlar bir yazılım versiyonuna baktırsınlar saygılarr.
z16xer motor yazılım güncellemesi konusunda biraz daha detaylı bir bilgi verirseniz sevinirim. neler düzelmiş ya da ayarlanmış vs.. gibi ya da yükleme sınucunda aracın durumu ve memnuniyet gibi...

3 tane opel kullandık ailece bu zaman kadar 3 arabayıda opel odaktan aldık hiçbir servis konusunda sorunumuz olmadı. fiyatlarda da makul indirimler yapıyorlar artık

Geri