Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar İzmir bornovada oturuyorum..Opel ustaları bana bir adres versin.Şu motorumdan gelen subap sesimidir nedir onu göstermem lazım.Benim usta sanırım bu işi beceremiyecek..
Yağı daha yeni değiştirdim.Mobil yarı sentetik..Yağ seviyesine de baktırdım.Sorun gözükmüyor.İki kez bujiler yağ dolu çıktı ustam conta kaçırıyor diye contayı değiştirdi.motor 5 dakika ısınınca saat gibi çalışıyor aslında ..ama ilk çalıştırdığımdaki ses sinir ediyor.
Yağı daha yeni değiştirdim.Mobil yarı sentetik..Yağ seviyesine de baktırdım.Sorun gözükmüyor.İki kez bujiler yağ dolu çıktı ustam conta kaçırıyor diye contayı değiştirdi.motor 5 dakika ısınınca saat gibi çalışıyor aslında ..ama ilk çalıştırdığımdaki ses sinir ediyor.
arkadaşlar teşekkürler.arabayı sattım Vectra c aldım.Hayırlısı bakalım.Bu arada ses eteklerden miş.Editör bey bu başlığı kitleyebilirz isterseniz.Hepinize teşekkürler.