Opel Selamlaşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BiRiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim motosiklet kullanıcılarının dayanışma selamlaşması vardı:Dtrafikte bizi adam yerine koymadıkları için;)...
iki tekerde gördümde dört tekerde daha denk gelmedim...:)

istanbulda her gördüğüm opele sellektör veya kornayla selam versem kesin dayak yerim insanlar trafiğe değil savaş alanına çıkar gibi çıkıyolar yola :D ancak opelim.net yazılı bi opel görürsem selam veririm ondada bi kere gördüğümde yayaydım bi kerede arabayı ben kullanmıyordum :D

Geçen hafta Salı Alsancak Sahilde Kafelerin orda (suns-set civarı) yol kenarındaydı ;) Emin değilim plakaya bakmadım sadece araç dikkatimi çekti aklımda kaldı izmirde bir eşi daha varsa başka araçta olabilir...

:) Selamını almıs kadar oldum kardesım ben degılımdır sanmıyorum

Bu haftasonu cıkarmadım arabayı, Birde benım arabanın yanından gecerken ıcını hıc bır sekılde göremezsınkı :D

:) Selamını almıs kadar oldum kardesım ben degılımdır sanmıyorum

Bu haftasonu cıkarmadım arabayı, Birde benım arabanın yanından gecerken ıcını hıc bır sekılde göremezsınkı :D
:) içi görünüyordu flimliydi camlar ama koyu deildi net olmasada içi farkediliyordu güneş altında =)
Aynı araç olmaya bilir bastım geçtim yanından :D
:D Aracı çıkardığında yuvasından haber et incelemek isterim deli bişe olmuş araç nerde takılıyor bu araç :D

Konyada henüz böyle bir girişim maalesef yok.ben birkaç yapayım dedim ama adamlar boş boş bakınca vazgeçtim :mad:

Opel olsun olmasın bana gülümseyen her insana bende gülümser ve slm veririm.

Opel olsun olmasın bana gülümseyen her insana bende gülümser ve slm veririm.
Aynen, sende bir tebessüm kadar güzelsin Aykal :D

ben herkese selam verırım, herkesın selamını alırım

bende bir füme 94 gsi a birde 35 plaka lacivert calibra ya selam vermiştim özel olarak:).onun harici yol verenlere,yol verdiklerime herzaman selam veririm.

Geri