opel sahibi arkadaşlarımızın servis ihtiyacı olduğunu benimsedim

daha dün servisteydim 350 ytl verdim, yaptığım iş ise park sensörü ve karter koruma, önceden görseydim bu konuyu sırf destek olmak için önce sizinle irtibata geçerdim, artık 15 bakımına kısmet...

hayırlısı olsun artık :)

bir tek hız sabitleyici fiyatı uygun sayılır diğerleri yine kazık yine kazık...

Benim şu aralara silecek motoru ihtiyacı var... Servis %30 indirimli olarak verdiği fiyat... 230 ytl + 65 ytl servis ücreti.. Yani 300 ytl neredeyse...

Internetten araştırdım epey, 140 ytl ye kadar geldim, sonra forumdan bi arkadaş 100 ytl ye halledebileceğini söyledi... Araştırmaya devam derken şu an 50 ytl ye sifir buldum, çıkmacılara da bakıcam, belki daha da indirebilirim...
50 ytl + 25 ytl de ozel serviste taktırma ücreti = 75 ytl yaparki yetkili servisin fiyatının tam 4 te 1 i.. Yuh !!! Yuh !!!

Indirim yapsa da ben artık yetkili servise hayatta gitmem, arabada garanti olursa o zaman düşünülür belki...

katiliyorum sana..

Baymustang kardeşim Erzurum daki servise de yapsan bi güzellik te hız sabitleyici taktırsam.İstanbul tam 1400 km bana.Emeğe saygı; çalışmandan dolayı sana teşekkür.Her na kadar ben faydalanamasamda.

ustad valla istanbulda istediğin servis olurda oaraya kadar elimi atamadım

keşke istanbulda olsaydım hız sabitleyiciye bende girerdim...

bende triger setini değişmeyi düşünüyorum. bana kaça patlar acaba

op-com aldım servis derdinden kurtuldum. bilen bilmeyen arabayı kurcalıyor. sonuç koskocaman bir hiç. asla güvenmiyorum.

mustafa benim corsa d nin 2. yıl bakımı geldi fiyat için ne derler uygunsa benide yaz listeye.

mustafa benim corsa d nin 2. yıl bakımı geçti fiyatı nedir uygun fiyat veriyorlarsa benide yaz listeye..

Geri