Opel PC programları hakkında yardım lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagri1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
elimde EPC, TIS2000, GlobalTIS programları var,
EPC kurulumu için yan programlar falan lazımmış sanırım, onu şimdilik ellemedim hiç
TIS2000'de elektrik diyagramlarını gösteriyor gördüğüm kadarıyla,

bana lazım olan aracın her detayının, her parçanın nasıl söküldüğünü gösteren detayını veren program var diye biliyorum, birkaç resim görmüştüm sanki, bu program hangisi acaba? en azından servis elemanları için gönderilen eğitim programları vardır değilmi?

varda bende bulamadım o programı opelde renaulttunkini bulmuştum online olarak parça fiyatı bile alabiliryordun fabrikasından :D

tısın içinde istediğiniz bilgiler mevcut

tis2000'i karıştırdım ama hiçbir yerinde bulamadım:confused:

bendekinde 4 menü var, kontrol prosedürü, çalışma süresi, servis bilgileri, kablolama diyagramları
benim isteğime en yakın kablolama diyagramı menüsü var ama oda elektronik aksamı gösteriyor.
bunun haricinde mekanikle ilgili bilgi veren programda var diye biliyordum ama?

yada şöyle deyim, içerisinde elektrik/elektronik içermeyen parçaların sökümü için bir klavuz yokmuydu?

Son düzenleme:
bilgisi olan?

kardeşim bu tis programı corsa içinde geçerli mi geçerliyse nereden buluruz bunu

tis 2011 de tech 2 kisminda egitim bölümüne gireceksiniz
parca icin epc programi gerek

tıs 2000 bin ve ETC programları benim Cd cantamda Vardı bi zamanlar Şazmazdaki opel servisinden almıştım Bi ara upload eder yollarım sana ;)

tis 2011 de tech 2 kisminda egitim bölümüne gireceksiniz
parca icin epc programi gerek

o bölümde de çoğunlukla elektronik içeren parçalar anlatılıyor.
bana lazım olan mesela koltuk nasıl sökülür, nerelerde vidaları var, kapı döşemesi nasıl sökülür vs. servis elemanları kobay bir araca rasgele dalıp öğrenmiyorlarya, mutlaka eğitim programı vardır.

tıs 2000 bin ve ETC programları benim Cd cantamda Vardı bi zamanlar Şazmazdaki opel servisinden almıştım Bi ara upload eder yollarım sana ;)

programlar bende zaten var, hatta bende servisten yürütmüştüm:rolleyes::D teşekkürler

bizde yetkili servisten isteyelim!! belki verirler ;)

Geri