opel parçacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustafa07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba herkese ön takım ve sarj dinamosu değişecek de en uygun nereden temin edebilirim ankaradan ? parçalar Antalyaya gidecek

*********** en kaliteli yer.

opel parcaci. com ile iletişime geç, selamımı söyle en uygun fiyata alırsınız.

opel parcaci. com ile iletişime geç, selamımı söyle en uygun fiyata alırsınız.

valla bugün aradım orayı tanımadılar anlamadılar :D
birde şey soracağım sarj dinamosu arızalıda yan sanayi iş görür mü ya da çıkma falan mı olmalı fiyatları nasıldır ?

valla bugün aradım orayı tanımadılar anlamadılar :D
birde şey soracağım sarj dinamosu arızalıda yan sanayi iş görür mü ya da çıkma falan mı olmalı fiyatları nasıldır ?

:) Sedat abiye sitemlerimi ilet o zaman. Sarj dinamosunu Delphi yada Bosch alın. Rulmanı bilyesi sağlam ise kömürlerini de kontrol ettirebilirsiniz. Fırçalı sistemdir.

88 oto 1.bolge kuzey yedek parca var ordan temin edebilirsiniz hocam.yada ****** diye bir site var orda da fiyatlar uygun.

:) Sedat abiye sitemlerimi ilet o zaman. Sarj dinamosunu Delphi yada Bosch alın. Rulmanı bilyesi sağlam ise kömürlerini de kontrol ettirebilirsiniz. Fırçalı sistemdir.

sıfır la çıkma arasında çok fark olur mu acaba sıfır daha mantıklı sanki ? tabi fiyatlarını bilmiyorum ama

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:46 ----------

88 oto 1.bolge kuzey yedek parca var ordan temin edebilirsiniz hocam.yada ****** diye bir site var orda da fiyatlar uygun.

özel mesaj attım

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:19 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:49 ----------

delco mu delphi mi orjinal anlamadım

ac delco ve delphi ayrılmış iki firma. İkisi de original sayılır.

Geri