Opel Özel Servis

mrtgnccn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba sevgili Opel severler,

Foruma bugün kayıt oldum ve tahmin ediyorum ki aranızda yaşım nispeten ufak kalıyordur. Opel Vectra 2004 1.6 sahibiyim. Bundan 6 ay önce Ankara'da ikamet etmeye başladım ve arabanın yağ değişimi, filtrelerin değişimi gibi bakımlar yaklaştığı için Ankara'da bir özel servise ihtiyacım var. Önerebileceğiniz bir özel servis var mıdır acaba? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

opel garaj site sponsoru zaten bilgileri ana sayfa üzerinde var. muhtemelen başka servisler de vardır. arkadaşlar yazarlar.

Şaşmazda seçim opel (Yasin usta: 0533 490 9068)

Siirtten kalkıp ona götüresim var o kadar yani [emoji4]

Bir de opay opel ferhat usta da işinin ehlidir ama Yasin usta bir başkadır, abidir o [emoji106][emoji4][emoji6]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa başında sponsorumuz olan OPEL GARAJ ın reklamı var mekan şaşmazda gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

Merhaba sevgili Opel severler,

Foruma bugün kayıt oldum ve tahmin ediyorum ki aranızda yaşım nispeten ufak kalıyordur. Opel Vectra 2004 1.6 sahibiyim. Bundan 6 ay önce Ankara'da ikamet etmeye başladım ve arabanın yağ değişimi, filtrelerin değişimi gibi bakımlar yaklaştığı için Ankara'da bir özel servise ihtiyacım var. Önerebileceğiniz bir özel servis var mıdır acaba? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Şaşmaz da seçim opel var orası iyidir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri