Opel OPC Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sansibl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sansibl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel OPC Nedir Opel OPC Ne demek?

OPC’nin açılımı Opel Performance Center’dir yani Opel Performans merkezi Opelin Opc modifikasyonlu araçlarının versiyon uzantılarında kullanılır OPC araçlar daha performanslı araçlardır. Opc Opel’in zengin teknolojik ve güçlü yanıdır. Motorlar daha performanslı koltuklar daha ergonomik iç gövde, daha estetik ve işçilik kalitesi yüksektir ama her şey performansa dayalı bir sisteme göre dizayn edilmiştir.

OPC LİNE Paketi
Opc Line Opel’inize entegre edilen bir dış giysidir bir nevi modifiyedir. ancak bu modifiyeler OPC yani Opel Performance Center’da üretilir aracınıza eklenmiş halde satın alırsınız. Bir nevi pakettir.

Ç-alıntı

Bilgi için teşekkürler :) bagajımda OPC logosu taşıdığım için gurur duyuyorum ;)

Bilgi için teşekkürler :) bagajımda OPC logosu taşıdığım için gurur duyuyorum ;)

demin bi konuda geçti, dedim saflık yapma git arat bak. net elinin altında. opc ne demek die? utancıma sormadım kimseye ahhhahha.. bulmuşken de merak eden baksın işte.:banned:

Dış paket olarak sahibim ancak iç pakette örn vites topuzu, direksiyon, torpido kaplaması vs yok..Ama tasarım anlamında çok memnunum..Bu hafta içinde de ön tampon eki geliyor...Opel pek çok konuda otomobil dünyasını şekillendirmekte..Yani ön planda olup birşey yapmayan olarak değil de meselenin arkasında ama asıl işi yapanlardan...Nitekim; renonun coupesini astra h coupesinden klonladığı, hyundai accent eranın insignia dan klonlanması, renonun GT line ının OPC line taklidi vs bu örnekler çoğaltılabilir...

Geri