opel omega 3.0 V6 sol ön çamurluktan gelen fan ile birlikte çalışmaya başlayan nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ENGİN42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ENGİN42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iyi geceler arabamın sol ön çamurluk içinde davlumbazın altında şöför tarafına doğru yumuşak ve elektrikli bir malzeme var arabanın her radyatör suyu soğutma fanı çalıştığında çalışıyor kontağı kapatınca fan belirli bir süre çalışmaya devam ediyor (soğutana kadar)ama o vızırtı kesiliyor çoğu arkadaş sekonder valfi diyor ama o değil çünki o sol ön çamurluğun tampon tarafında ve araç soğukken çalışıp 1-2 dakika içinde durması lazım(ayrıca fişinide çıkardım sekonder valfinin vızırtı kesilmedi) bedeki vızırtı tam tersi fan çalışınca çalışıyor kontak anahtarını çıkarınca susuyor kontağı yerine takıp 1 tur çevirince tekrar çalışıyor fan durunca oda duruyor bilgisi olan varsa yardımlarınızı beklerim.

role ve beyin soğutucu fan dır o... süngerle kaplanmış içinde ordan hortum gidiyor soğutma işi için beyine ve rolelere

o sarılmış kauçuğu açarsan parça bu ses yapan
$(KGrHqV,!jkE6E5LbbSYBOtPMwn3RQ~~60_35.JPG

!CD93FkgCGk~$(KGrHqEOKicE0p-5h-I1BNQ(Fzq+ng~~_1.JPG

Selim bey verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.bugün tekeri ve davlumbazı söktüm içinden sizin şeklini gösterdiğiniz motor ve ses yapmasını önleyen yumuşak bir malzeme çıktı motoru söküp temizledim kontak sprey sıktım yerine oturttum artık eskisi kadar vızırdamıyor giden hortumu takip ettim sigorta panosu ve beynin olduğu yere geliyor ve iyide hava üflüyor ilginize teşekkür eder iyi geceler dilerim

Geri