Merhaba arkadaşlar forumunuzu bir ay önce astra aracımı aldıgımda keşfetmiştim ve suana kadar gerçekten bir cok konuda yardımcı oldu öncelikle bunun için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Gelelim asıl başıma gelen talihsizliklere.. 2013 opel astra j aracımı çiziksiz boyasız çok temiz bir şekilde almiştım ve aracım gerçekten her yönüyle cok temizdi ve memnundum. 12.000 km de olan aracıma necvox android navigasyon taktırmak için opel odak a götürdm ve götürmüşken 15000 bakımınıda aradan cıkarıym dedim. Serviste cok güzel ilgi ve alaka ile karşılandım ve aracı servise bıraktım. Aracı teslim almaya gittigmde ödemeleri yaptım ve araç geldiginde tam bir hayal kırıklıgı yaşadm necvox un andorid siz cihazı aracıma takılmış napcaz derken bi baktım arka camurluk içine göçmüş kapıda çizik ve kapı kolundada o şekilde boya kalkması mevcut.. sonrasında serviste bunların hepsinin telafi edilecegini söylediler ve bugun tekrardan cihazn degişmesi ve vurulan yerlerin onarımı için tekrardan bıraktm.. Size sorum bu konu hakkında daha önce tecrübesi olan arkadaslarımız varmı burda? yada böyle bi durumda araç yapıldıktan sonra herangi bir yasal sürec içerisine girmem mantıklı mı sonuçta aracımn degeri düştü sizce ne yapmalıyım? şimdiden ilginize çok teşekkür ediyorum..