opel motor hakkında değerli bilgileriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skydark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skydark

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben opel motor hakkında bılgı edınmek ıstıyorum yani kaputun altındaki parçaların isimleri ne işe yaradıkları ömürleri vs?(resimli anlatım olursa çok ii olur:D çünkü isim versenız bılemem hangi parça olduğunu nerde olduğunu)şimdiden değerli bilgileriniz ve yardımlarınız için tşkler..

bunu size acik acik anlatamayiz ama siteyi kurcalarsan eger resimli olan konularda parcalarin resimleri arizalari ve cözümlerini görebilirsiniz

siteyi araştirdim baya peryodik bakımın resimli anlatımı vardı çok güzel ve anlamli bi şekilde anlatlmiş motor hakkında yoktu sormak istedim zor ve uğraş gerektiren bir soru oldu sanrım :S

motor dediginiz parca tek bir konu olmadigi icin cok detayli anlatim gerekir pistonlarda motorundur segmanda ventilde bujilerde vs vs bunlarin hepsini tek tek anlatmaya ve resimlemeye kalkisirsak zaten ortaya tamir kitabi cikartmis oluruz :)

aslında boyle birşey çıkarılsa forumlarda ilk olur herhalde harbiden çok şey istemişim ben:)biliyorum aslında bujiyi pistonu ama dediğim gibi sekman,ventilde falan bunlara fransız kalıyoruz işte=)

Geri