Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ESP uyarısı eskiden ayda bir çıkıyordu bazen 2 haftada bir çıkıyordu kapatıp açınca gidiyordu Şimdi aracı çalıştırıp 500 metre kadar gidince hemen çıkıyor fren müşürü diyen oldu değiştirdik olmadı abs beyni çıkma takıldı olmadı beyin bozukmuydu takılan onuda bilmiyorum ama yorumlarınız nedir.
hocam çözüldü mü sorun aynı sorunu yaşıyorum bendede fren müşürü arıza kaydı çıkıyordu 3 defa değiştik hala olmadı en sonuncuyu yetkli serviste değiştim hatta direkt yine banamısın demedi
evt sorunu çözdük müşürle hiç ilgisi yokmuş sorun frende çıktı mokkalarda bu sorun kronikmiş fren pedalı tam yukarı kalkmayınca patenaj esp yakıyor hangi ildesiniz
hocam çözüldü mü sorun aynı sorunu yaşıyorum bendede fren müşürü arıza kaydı çıkıyordu 3 defa değiştik hala olmadı en sonuncuyu yetkli serviste değiştim hatta direkt yine banamısın demedi