Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.4 Turbo 4X4 var bende. Prins VSI2 (turbolar için özel) montajı yaptırdım. Diğerlerine göre birAz pahalı fakat benzinden hiç bir farkı yok var hiç bir sorun vermedi. Yağlamalı sistem olduğu için her 10.000de yağ tüpü değiştirilmesi gerekiyor şuanki güncel fiyatı 100TL taktırdığımdan beri 15.000km yaptım
1.4 Turbo 4X4 var bende. Prins VSI2 (turbolar için özel) montajı yaptırdım. Diğerlerine göre birAz pahalı fakat benzinden hiç bir farkı yok var hiç bir sorun vermedi. Yağlamalı sistem olduğu için her 10.000de yağ tüpü değiştirilmesi gerekiyor şuanki güncel fiyatı 100TL taktırdığımdan beri 15.000km yaptım
mokka 1,4 turbo ve 1,6 ecotech motorlar astra j motorlarımız ile aynıdır 2012 yılından bu yana montaj yapılabilmektedir.landirenzo markası ile yağlama sistemli ve motor garantili dönüşüm yapılmaktadır.umarım bilgiler yardımcı olur iyi günler dilerim