yol tutuşundan dolayı astra bana güven veriyor ama konforu sorarsanız istanbulun yollarının ne kadar bozuk olduğunu astraya binince öğrendim derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de eskiden beri renault sürücüsü olduğum için sözlerinize kelimesi kelimesine katılıyorum. :good::good::good:Önceki arabalarım genelde Renault idi ( Broadway, Europa , MEgane II HB, Clio 3 ) Bu arabalar klasik Fransız arbalarıydı.Yumuşak sür diyordu beni açıkca. ( Megane II Hariç )
Sonra daha bir aydır yeni aracım 2007 model Opel Astra HB 1.3 Cdti Njoy oldu. 1 aydır kullanıyorum aracı yaklaşık ve süspansiyonlarının sert olduğu gayet açık.Çukurlarda zıplıyoruz resmen. Biraz ses geliyor ve açıkcası moralim bozulmuyor değil bu sırada. Ancak ne zaman ki biraz sürat yapsam ve virajlara girsem canı sağolsun diyorum varsın iki üç tıkırtı da gelsin. Çünkü ben bu güne kadar kullandığım arabaların hiçbirinde bu kadar rahat viraja girmedim ve hiçbirinde bu kadar uzun yola hakim olmadım. Benim gibi naif araç kullanan bi adamı bile hırçınlaştırıyor araba. Çünkü resmen " Abi bas sen yav, merak etme " diyor adama Clio3 ile 80 ile girdiğim viraja Astramla 120-130 la girdiğimde sanki düz yolda gidiyormuşçasına sarsmadan korkutmadan yoluma devam ediyorum. Ve Clio 3 'de 100 km ile giderken başlayan direksiyon titremelerini ,uğultuları,sarsıntıları, Astra'da 120-130 la giderken zerre kadar hissetmiyorum. Bunlar için varsın süspansiyon biraz sert olsun..
İç mekanın malzeme kalitesi ise çoğu aynı sınıf aracaından çok daa fazla. Sert plastikle Broadway tarzı malzeme kullanarak , iki üç kıvrımla modern bir görüntü sunduğunu sanan araçları görünce,Astra'nın ne kadar kaliteli olduğunu tekrar anlıyorum..
10 puan üzerinden değerlendirecek olsak benden 7 alır