Volkancığım ben yazdığım kelimelerin uslubunu iyi bilen biriyimdir ki biraz sinirle yazılmış kelimeler olduğunu bende biliyorum ancak benim yazdığım kelimeler tamamen konu açan arkadaşın yazdığı ilk mesaja karşı yazılmıştır, ayrıca kim bu arkadaş gibi düşünüyorsa da ben yazdıklarımın tamamen arkasındayım, ben bunu bir ihanet olarak değerlendiririm kimse kusura bakmasın. Güzelim bir Astra satın alacaksın ondan sonra her yerinden ses geliyor diye ''Acaba bütün Opeller konforsuz mu?'' diyeceksin!! Önce aracının sorunları için çalmadık kapı bırakmaman gerekiyor bu cümleleri söylemek için... Bizde Astra'ya Vectra'ya vs. bindik neyin ne olduğunu Opel'in ne olduğunu az çok bu sitedekiler gibi biliriz. Ben kusursuz bir markadan bahsetmiyorum sonuçta kusursuz arabayı bırak dünyada dört dörtlük hiç bir şey yoktur. Ayrıca biz burada bilgi alışverişi yapıyoruz kendimizi ve araçlarımızı geliştirdiğimiz için en doğrusunu söylemekle birlikte birbirimize karşı açık olmamız lazım(ki yeterince açık olduğumu düşünüyorum). Opel konforlu bir araç değil demişsin, 10 üzerinden 7 vermişsin( yay takınca 5 olmuş) doğru demişsin -ki bu söylediğime sende katılırsın sanırım- ancak verdiğin paraya göre(isterse her yerinden kütürtüler gelsin) bu kadar güvenli yol tutupta bu kadar az sallayan, aktif ve pasif güvenlik donanımlarıyla insana güven veren(sacının kalınlığından tut, oturduğun koltuktaki hava yastığına kadar) başka bir marka ben bilmiyorum bilen varsa da söylesin gidelim onun sitesini kurup orada kafa patlatalım...