Opel Konforlumu?

arkadaşlar astra g kasa için konuşyorum süspansiyon bakımından sert bir araç; ama bu sert olmasından dolayı yer tutuşu ve güvenliği artıyor...

konfor bakımından aynı segmentte olan japon araçlarından geride kalıyor...

daha önceki aracım 2001 civic ti, dört dörtlük bir araçtı konfor bakımından,yol tutuşundan sağlamlık ve işçiliğinden tam bir otomobildi...
kendi astram 65000 km de fakat gel gelelim aracım içindeki sesleri bulamadım nerden geldiğini ,sanki aracımda direk yok ve heryeri ayrı oynuyor...
ben bundan rahatsızım ve bindiğim astra g lerde bu ortak sorun...

Saygılar...

opel iyidir iyi....

Saab larda çok sert süspansiyona sahip olduğu için efendi kullanılmadıktan sonra tangur tungur sesler geliyor ön konsoldan. Ben 206 dan indim corsa d ye bindim 206 normal kullansan bile dağıldı her yerinden ses gelmeye başladı corsa nın tamam çok sert süspansiyonu ama benim istediğimde bu zaten yere sağlam bassın araba. en ufak çukurda durup geçerim ben böyle olduktan sonra bu süreyide uzatırım doğal olarak. Valla çoğumuz viraj için konileri yayları takmıyormuyuz o zaman konfor mu diyoruz?. =) Ben spor bir arabaya biniyorum bu şekilde olmasından çok memnunum ama segmentindeki başka araçlarla kıyaslanmayacağını düşünüyorum Opel'in. ;)

ya hala tartışıyomusunz bu konuyu şaşılacak iş sanki arabaları özel bi halka yardım fonu verdi bizlere:D kendiniz gittiniz parasını verip aldınız bunun neyini eleştiriyosunuz ki zorlada vermediler istersen satarsın başkasını alırsın çok basit:D herkesin konfor anlayışı farklı olabilir

ya hala tartışıyomusunz bu konuyu şaşılacak iş sanki arabaları özel bi halka yardım fonu verdi bizlere:D kendiniz gittiniz parasını verip aldınız bunun neyini eleştiriyosunuz ki zorlada vermediler istersen satarsın başkasını alırsın çok basit:D herkesin konfor anlayışı farklı olabilir
:rock :rock :rock :rock :rock :rock :rock
İşte budurya:) samet olm çözdün işi hacıya sana seviyorum:)

Tartışmanın nesi kötü arkadaşım, araclarımızın artı ve eksileri var, bunları gözardı edemeyiz. Araclarımızın hep iyi yönlerinimi söyliyeceğiz. Sen arabadan çok memnunsundur, x kişi ise bir sürü sorunlar ile boğuşur gelir burda bizle paylaşır. Belki burda çözüm bile bulur.

Son düzenleme:
sorunsuz araç yoktur arkadaşlar.illaki bir kusur görür insan ister istemez.ama bu sadece opellerde değil tüm araçlar için geçerlidir.benim aracım astra g diye aracımı göklere çıkaracak değilim.ben sadece şunu söylemek isterim ben aracımdan çok mumnunum ufak tefek sesler var araç içinde ama aldırış etmiyorum açıkcası.çünkü araçla yola çıktığım an aracın bana vermiş olduğu güven ve 5 cm yaylarla sağladığı konfor benim için yeterlidir.bence konfordan önce güvenlik önemlidir ve bu benim görüşümdür.herkesin düşüncesi farklıdır kimi güven ister kimi konfor buna saygı duymak lazım.

Son düzenleme:
Astra G sahibiyim pek te konforlu olduğunu söyleyemeyeceğim. Fakat Vectraların çok konforlu olduğunu birden fazla kişiden duydum...

Geri