Bu gerçek daha Volkswagen'in kapısını kapadığınızda gelen sesten belli oluyor. Kullanım maliyeti, parça fiyatları ve tarz gibi konuları bir yana bırakıp yalnızca kalite ve işçilik açısından bakarsak bence volkswagen kesinlikle opelden bir gömlek daha üstün, başka bir deyişle 2.sınıf Audı. Acı ama gerçek.:sorry: ( İnşallah bu sakıncalı görüşlerim yüzünden yakında siteden atılmam)
bu kadar aşağılamak yakışmıyor , vw in kapı kapanma sesiymiş yapmayın allah aşkına ya abartıyorsunuz opelim adlı bir sitedeyiz ve resmen çamur atıyorsunuz anlattığınız kadar değil bence siz ilk önce lastik havalarınızı bi kontrol ettirin vw konusunda çok şey söylerdim inanın ama sizin gibi ön yargılı insanlarla tartışmak bana göre değil bunu geçte olsa anladım sizler ilk önce gidin bi golfe yada jettaya binin sonra astra hb ve nb e binin sonra konuşalım tabii okadar göz ve nizam varsa tabiibi gömlek üstteymiş ya
![]()
Gökhan ben de katılamayacağım hem de üstteki 6 sayfa boyunca opelin ne kadar konforsuz olduğundan dem vurmama rağmen. Resimindeki corsa ile golf 'ü kıyaslıyorsan böyle yanılgıya düşmen normal, ancak opel de iç mekan ve malzeme kalitesinde vw ni yakalamış durumda .
Şahsen golf Vin iç kalitesini mi astranınkini mi tercih edersin derlerse ben gene astrayı seçerdim. Golf V'i atağa kaldıran tekrar söylüyorum şapkadan tavşan çıkarır gibi piyasa sürdüğü TSi motorlar ve bunu başarıyla kombine ettiği DSG şanzıman oldu yoksa yer golf'ün ayağının altında kayıp gitmişti.
Opel çok fahiş hatalar yaptı bir ucuz parçalarda kaliteye önem vermedi bunların arızalarında insanları berbat servislerinde sersefil etti, motor geliştirmekte yavaş davranıp , avantajlı olduğu donanım konusunda rehavete kapılarak gene hırsızlık yöntemini seçti. Bunlar ona bayağı bir darbe vurdu. Hani 400 metre yarışlarında atletler koşarkoşar son metrelere arkadan bir gelir geçer ya onun gibi birşey oldu. Opelin nefesi gene yetmedi malesef.