• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Opel İnsignia Sol Ön Kapı Kilit Açma Butonu çalışmıyor

ozgurbeyinsoforuarif

Kayıtlı Kullanıcı
42-Konya
İyi günler aracım İnsignia a2 kasa şöför kapısındaki merkezi kilit açma,kapama tuşu kilitleme işlemini yapıyor, açma işlemini yapmıyor. Sağ taraf sorunsuz çalışıyor. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: ramizdayı
İyi günler aracım İnsignia a2 kasa şöför kapısındaki merkezi kilit açma,kapama tuşu kilitleme işlemini yapıyor, açma işlemini yapmıyor. Sağ taraf sorunsuz çalışıyor. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı ?
Merhabalar. Foruma yeni üye oldum. Dün opel insignia 2017 desing paket sahibi oldum. Aracımda aynı sorun var. Sağ kapı merkezi kilit düğmesi çalışıyor. Sol kapı çalışmıyor. Siz bu sorunu giderebildiniz mi?

Merhabalar. Foruma yeni üye oldum. Dün opel insignia 2017 desing paket sahibi oldum. Aracımda aynı sorun var. Sağ kapı merkezi kilit düğmesi çalışıyor. Sol kapı çalışmıyor. Siz bu sorunu giderebildiniz mi?
Maalesef hocam ne kadar internet üzerinden araştırsamda bi sonuç bulamadım. Ustaya götürme gereğide duymadım şimdilik…

Sorunu çözdüm. Sağ kapı kilit düğmesi arıza imiş. Kilit düğmesi tamir edildi.

Geri