Opel İnsignia Hakkında ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 41-kamer-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ek-can a hiç bulaşmayın derim ;) adapazarında Ekin oto yada bakın

Bende aynı cevabı aldım hemde arkastan araç stokları tükenmiş ve gelecek araçlar ötv süresi bittiği güne denk gelirse indirimden faydalanamıyormusunuz.

ben bugün teslim aracı, benimde bayiide gördüğüm durum türkiye çapında araç yok. en erken mayıs başı gibi elimizde yeni araç olaca diyolar onları satıyolar. yok ben istediğim özellikler olan bi arac alacam diyosan bu sefer 2,5 aydan önce gelmez diyolar. birde bayiinin sölediği %3 zam bekliyolarmış nisan başında. araca gelirsek bu fiyata bu kalite bu performans diyecek söz yok bence mükemmel bi araç hiçkimse vectralarla falan kıyaslamasın. bu cok ayrı bi araç olmuş. arabanın hantal kaldığını içinin dar olduğunu söleyen arkadaşlara cevabım ne performansa bi sorun yaşadım ne de iç mekanda. almayı düşünen arkadaşlara kafalarında hiç bir soru işareti kalmadan alabileceklerini tavsiye edebilirim.

aynı sıkıntı vw'de de var. ve fiyat garantisinide hiç bir marka vermiyor.. ayrıca sadece ötv değil, kur farkından doğabilecek artışlarda yansıyabilir..

öte yandan ötvnin üç AY daha uzatılması gündemde.. başka yerlerede sorun ama eğer onlardada aradığınız araçdan yoksa, alacağınız cevap aynıdır.. çünkü fatura kesim tarihinde ki liste fiyatları esas alınır ve bu tüm markalarda aynıdır.

yani aynı olayı tersten düşündüğümüzde; bundan 1 ay önce 55bin tlden sipariş veren müşteri, aracını bugün 50bin TLye aldı. Lehte yada aleyhte olabilir yani..

Son düzenleme:
vw de golf 6 ve tiguan 1.4 tsi kalmamış hiç yokmuş türkiyede... insignia tek tük var bayilerin elinde ankarada bitane kırmızı 1.6 turbo vardı 53 e veriyolar sport elegance paket...

Arkadaslar gerçeken izmir torbalıda arac kalmadı yeni gelecek olanlarda mayısaa doğru fabrikadan millet kapora verip sıraya yazılıyor artı fiyat garantiside yok enaz %4 zam bekleniyor.Ben 1 haftadır bakıyorum ankara ,istanbul, izmir de de yok tr de kimleri araya soktum bitmiş durumda,Şans eseri Urfayı aradım 1 tane kalmıs oda kapora alınmıs adam vazgemiş denk geldi aracı görmeden satın aldım.

Bugün Gedizlere gittim,ortada duran , tanıtım için kullanılan Insignia dahil bir tane bile kalmamış ellerinde ... Ayrıca galerideki araçların neredeyse hepsinin üstünde Satılmıştır levhası var :D Ben de bu durumdan dolayı corsa opc siparişi vermedim,çünkü fiyat garantisi yok..2 ay sonra gelince kimbilir ne olur fiyatlar diye riske girmeye de gerek yok.

Şu anki opelin düşündüğü acil çözüm diğer avrupa ülkelerinden donanımları Türkiyeye uyan araçları getirmek oralarda kriz olduğu için satışlar düşük kaldığından o araçları burada değerlendirecekler

valla gedizlerde araba kalmadıysa başka yered yoktur arkadaşlar :D

Evt Insignia maalesef yok ellerinde. Son günlerde verilern siparişler için de eşleştirme sıkıntısı yaşanıyormuş. Yani bazı müşterilere daha fabrikadan çıkmamış araçlar satılmış. Ankara OPAN'daki satış sorumlusu mart ayı sonuna kadar verilecek tüm siparişler için fiyat garantisi vereceklerini söylemişti. Ama başka bir forumda Opel'in yukarıda bahsettiğim eşleştirme problemi nedeniyle artık Insignia siparişlerini durdurduğu söyleniyor.

Geri