Opel İnsignia Hakkında ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 41-kamer-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4

41-kamer-18

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar İlk konum umarım doğru yere acmışımdır...

2 gün önce kocaeli ekcan bayisine gittik..
Babamı insignia türkiyeye geldiğinden beri başının etini yiyordum alalım alalım die.. En sonunda bu ötv fiyatları nedeniyle babamda ikna olmuşdu ama bu sefer de opel sorun cıkardı. NE güzel cosmo 1.6 180hp de kararlaştırmışdık nisan ayı gibi düşünüyorduk almayı ama gidip konuşduğumuzda Adamların söylediği şey 'EN erken haziran ayında getirebiliriz' dediler acayip moralim bozuldu :( ve fiyat garantiside vermiyorlar ötv bittikden sonra gelicek büyük ihtimal şimdiden parasını verelim arac gelince alalım diyoruz onuda kabul etmiyorlar... Acaba bu türkiye genelindemi böyle bi bilginiz var mı ? :mad:

hayır olurmu öyle şey?
forumdan insignia alan var..
acaba ellerinde mi kalmamaıs..

bilmiyorum ki yha :/ evet ellerinde hic insignia yokdu bayide bile yokdu göstermelik ama sipariş veremiolar mı anlamadım bi türlü :S

sipariş verirler ama geliş süreleri 2 ay civarında, geldiğinde aracın tesliminde ötv indirim yasası sona ermiş olursa size o günkü fiyattan satılır, aynı durum - tam tersi - ötv indirimi öncesi sipariş verip de teslimatı ötv indirim süresi içine denk gelenlerde yaşandı bir çok arkadaşımda, bence bayiileri telefon ile arayıp stok durumlarını öğrenin, istediğniz aracı bulursanız kaporayı verin ve bayiye gidip alın derim neresi olursa...

Ordan kalkıp gelmek için babanı ikna etmek sıkıntı olabilir ama tahmin ediyorumki alunizade arkas ın elinde kesin vardır. Arkas sermayesi güçlü sayılı firmalardan biri.

ben senin yerinde olsam bütün opel bayilerini arayıp sorardım. renk filan farketmez istediğiniz motor donanım varsa direk kaporayı yatırıp gidip getirirdim arabayı :D

bence istanbul daki bayilere de sorun

saolun arkadaşlar dediğiniz gibi artık bayileri takip edicem inş bulurum =)

Ben İstanbulda oturuyorum İstanbulda çok gördüm Balıkesirde okuyorum burdada 2 defa gördüm.Bence senin sordugun bayiinin elinde kalmamış..

Geri