Opel Insignia Çeşitlendi...

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

~~NEO~~

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Ağu 2007
Mesajlar
2,417
Tepkime puanı
0
Puanları
0
opelinsignayenimm7.jpg


Dünya prömiyerini Paris’te yapacak olan Opel Insignia’nın motor seçenekleri arasına iki yeni motor daha eklendi.
4 kapı, 5 kapı ve Sports Tourer olmak üzere Insignia’nın üç versiyonu ile fuarda gövde gösterisi yapmaya hazırlanan Opel, 2.0 lt çift turbo dizel ve 1.6 lt benzinli turbo motor seçeneklerini de Insignia’da sergileyecek. 2.0 litrelik dizel motor 190 HP güç üretirken 1.6 litrelik benzinli turbo motor 180 HP güç çıkışı sunuyor. Bu iki seçenekle birlikte Insignia’da Euro 5 sertifikalı 7 farklı motor kullanıma sunulmuş olacak.
Opel ayrıca yeni Insignia ecoFLEX modelini de Paris’te tanıtmaya hazırlanıyor. Hem düşük yakıt tüketimi hem de azaltılan emisyon değerleri ile dikkat çeken bu versiyon performans değerlerinden de kesinlikle ödün vermiyor. (Alıntıdır)
 
Opel insignia

Bu aracı bekliyorum. Astrayı daha yeni aldık memnunum ama, satıp bunu alabilirim.
Farklı segment mükemmel araç...
 
Hayırlısı olsun...
 
bir gelseydi..
 
autoshow ile ön satışları başlıyor... :)
 
1.6 turbo motorun olması iyi haber acaba Türkiyeye gelecekmi bu motor?
 
bir gelemedi ya şu insignia ama cok az kaldı 11 ekimde görmeye gidiyorum :)
 
OPEL INSIGNIA - Trabzon Opel

1.6 turbo motorun olması iyi haber acaba Türkiyeye gelecekmi bu motor?

Valla Trabzon showroom akrabamdır. Zaman zaman bilgi alıyorum.
1.6 180 HP lik motor yoğunlukta satılacak. Hem vergisi 2.0 a göre az, hem de güçlü motor olduğundan mantıken ağırlıklı bu satılır diyorlar. Yani Türkiye'de elbette satışa sunulacak... İçindeki donanımlar genel müdürün söylediğine göre, "müşteri araçta şu yok" diyemeyecek türdenmiş. Tabiki bunlar duyduklarım. İnşallah dediği gibi olur ve fiyatı da uygun olur. 48000-50000 YTL nin de altında başlayacağını sanmıyorum.
Bekleyip görelim...
 
İnsignia vectranın yerini mi alcak yoksa,vectranın üretimi devam edecekmi?
 
sanirim vectrain erini alacak :S arkadaslar bu arada bu parisdeki fuar ne zaman olacak ? belki gidebilirim veya peder gider
 
Geri
Üst