opel iflasını mi talep etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haha opel bu yaa olurmu öyle şey..

Opel batiyor mu?

konu başlığı biraz abartılı olabilir ama bu gün haberlerde almanyada OPEL İŞÇİLERİNİN eylem yaptığıyla ilgiliydi.buna ülkemizdeki işçilerde destek vermişler.
gene bu gün gazetede general motors 30 küsür MİLYAR DOLAR ZARAR AÇIKLADI diye haber vardı.

where are you going OPEL???

the god knows...

bu konudan çok açıldı orda epey tartışdık

ticarethanede batmakta var çıkmakta :D:D:D

ama batacak firmanın insigniayla çıkması ve bilmem kaç motor seceneği yanında 4 ceker devasa MOTOR FANTAZİSİNE GİRMESİ bence bu söylentileri haksız çıkarıyo ama bunlar son çırpınışlarda olabilir ford da focusu yaparak k.cını zor kurtarmıstı 99 da.

ben insignia konusunda da yazdım millet tutturmuş bir insignia gidiyor olaya insignia diye bakmıycan bir araba firması bantta ürettiği iki aracın temelli üretimini kesiyor yerine bir araba koyuyor bu nedemekdir ??? bu o markanın ufalmaya gittiğini gösterir

insigniayı çok rahat vectra omega varkende üretebilirdi yada vectrayı sadece banttan alır yerine insigniyayı koyardı onuda anlardık opel bariz bir küçülmeye gidiyor o belli bana göre insignia silahındaki son atımlık mermisi mermi isabet etti etti etmedi opeli iyi günler beklemez ama batıcağınıda sanmam gene en kötüsü alman hükümeti ayakda tutar..

ama şuda var roverıda bmw aldı bir ton masraf yapdı roverın fabrikasını yeniledi araçlarını modellerini motorlarını yeniledi rover 25 45 75 heleki 75 mükemmel bir araç her yerinden ingiliz asaleti ile bmw kalitesi akıyor aracın millet rover atağa geçdi dedi olmadık vakit bir anda araçlar daha yeni piyasadayken bmw roverı kapattı rover iflas verdi..

yani bu işler anlık işler opelde insignia yı çıkarttı ama bir anda iflasda verebilir hiç belli olmaz..

opel almanyanın doğusundaki corsa üreten fabrikasını mercedes alıcakmış gelen son haberlere göre.corsa artık mercedes olacak çok iyi vallla

corsa vauxhall du ingilterede brezilyada chevrolet di amerikada büyük ihtimal saturn dür çünkü opel modellerini amerikada saturn üretiyor bir mercedes olmadığı kalmışdı :D

bence olmaz ama çünkü mercedesin zaten o klassmanda a serisi b serisi araçları var gene opel corsa olarak üretir mercedes onu kara ortak olur tahminimce..

ben mercedes değilde BMW nin o fabrikayla ilgilendiğini duymuştum,alırsa hepsini alsın bmw,opel ne oluyor bakın...

Geri