opel iflasını mi talep etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arctech

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar. ekonomik kriz nedeniyle oldukca kotu bir donem geciren ve pıyasa dederi 3mılyar dolara kadar gerıleyen GM de opelin iflasını talep ettigine dair radyodan birşeyler duydum. konu hakkında bir bilgisi olan var mı? yoksa ağzı olan konusuyor, mevcut durumdan kendınce bır sonuc mu cıkarıyor

bilgim yok ama doğruysa yazık olmuş..

E iflas ederse nasıl olcak,garantili arabalar var?
Sonra Opel iflas ederse Bütün Opel Servisleri kapanacakmı?

Bu ara herkez bu konuyu konuşuyor benim görüşüm çeşitli nedenlerden zarar etti şu anda bir çok firmanın bulunduğu durumda bor içinde iyi bir alıcı bulup firmayı satmaya çalışıyor. Efsanavi opel logosunun yollardan silineceğini zannetmem. En kötü ihtimalle bir miktar bütce ayırıp garantisi olan aracları karşılıyacak kadar servisler burakır. Tabi bu benim düşüncem kesinlikle bu şekildedir diyemem.

servislerin falan kapanacağını zannetmem en azından servisler durur .öyle bişi olsa zati millet yedek parça için birbirlerinin arabalarını yağmalar:)

servislerin falan kapanacağını zannetmem en azından servisler durur .öyle bişi olsa zati millet yedek parça için birbirlerinin arabalarını yağmalar:)

Protonun eskiden olduğu gibi olmasında,arabalar elimizde kalır.:D

bir astra coupe daha alıp yedeğe atmam lazım =))))

Allah aşkına opel hiç silinir mi ya! Proton nerde opel nerde :D

:D yorum güzel yağmalamak
ALLAH'tan bizim öyle bir sorunumuz yok zaten tüm cıkmacılarla ahbap olduk sizler de alışırsınız servis de neymiş doğru çıkmacılara :D

Geri