OPEL GÖNÜLLÜ GERİ ÇAĞIRMA

Opel Gönüllü Geri Çağırma kampanyası kapsamında MOTOR KONTROL Ünitesi GÜNCELLEMESİ yazıyorsa SAKIN Motor YAZILIMINI Güncelletmeyin!

Özellikle 1.4 t araçların PERFORMANSI ciddi Şekilde DÜŞMEKTE ve Yakıt TÜKETİMİ Artmaktadır.

2012 Astra 1.4 t aracıma Servis Yazılım Güncellemesi uyguladı araç Kağnı gibi oldu. Yakıt tüketimi yaklaşık 2 litre arttı.

Servis Eski Yazılıma Dönüşün İMKANSIZ olduğunu söyledi.

Beyinciler Yazılımcılar Çözüm bulamadı. Stage 1 hiçbir şekilde Etki etmiyor. Dikkatli olun..

Opel Gönüllü Geri Çağırma kampanyası kapsamında MOTOR KONTROL Ünitesi GÜNCELLEMESİ yazıyorsa SAKIN Motor YAZILIMINI Güncelletmeyin!

Özellikle 1.4 t araçların PERFORMANSI ciddi Şekilde DÜŞMEKTE ve Yakıt TÜKETİMİ Artmaktadır.

2012 Astra 1.4 t aracıma Servis Yazılım Güncellemesi uyguladı araç Kağnı gibi oldu. Yakıt tüketimi yaklaşık 2 litre arttı.

Servis Eski Yazılıma Dönüşün İMKANSIZ olduğunu söyledi.

Beyinciler Yazılımcılar Çözüm bulamadı. Stage 1 hiçbir şekilde Etki etmiyor. Dikkatli olun..
benimki insignia yine de gitmeyeyim mi

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
benimki insignia yine de gitmeyeyim mi

Chevrolet Opel Tüm 1.4 t araçların Torkunu Düşürmekteler hocam.

• Beğen
Tepkiler: Guven
Bir hafta önce arabamın periyodik bakımı için yetkili servise gittim ve gönüllü geri çağırmayı sorguladım.
Şasi no Ile baktılar ve sürücü hava yastığının gönüllü geri çağırma kapsamında değiştirileceğini söylediler. Ellerinde varmış, sürücü hava yastığı değişti.

Üç gün sonra tekrar servisten aradılar ve yapılan işlemin yanlışlıkla yapıldığını, geri gelmem gerektiğini söylediler. Benim model arabalar için (2015) henüz değiştirme işleminin başlamadığını, taktıkları hava yastığını söküp eskisini geri takacaklarını söylediler.
Sözde yakın zamanda değişim için geri çağıracaklarmış ve sürücü ile yolcu hava yastığını değiştireceklermiş.
Henüz gitmedim. Değişecek bir parçam var. (arka denge çubuğu burcu) Yurtdışından gelecekmiş. O geldiğinde aradıkları zaman haliyle gideceğim. Nedir ne değildir serviste daha iyi anlarım.

İlginç olan bir durum da, servis yapıldıktan sonra ilk çalışmada o meşhur zincir sesi tamamen kesildi. Servise girerken kullandıkları yağı sormuştum, Castrol demişlerdi. O'nun hikmeti midir bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Geri