opel fren sisitemi yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan komand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

komand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra 1.6 gl var..fren çok yumuşak ayağımın altında yok gibi bide çok dipte kavrıyor....opellerin fren sistemindenmi yoksa balatalarda bir sorun mu var? yardımcı olursanız sevinirim. ön balata 5-6 aylık arabayı aldığımda değiştim ama arka balataları değişmedim eski olabilir.

bende de 1.4 hb var 94 model freninden gayet memnunum;hidrolik seviyesini kontrol edin; eğer düşükse ,balatalarda yada merkezlerde sorun, hortumlarda kaçak olabilir...

bencede hidrolik seviyesine bak bi. ben milim değişimde bile baya fark hissettim açıkcası...

1 ay önce aynı sorun bendede vardı servis fren merkezi dedi ve 800 ytl taleb etti ancak sorun arka kampanadan çıktı. fren ayar telini tutan civata gibi bir şey düşmüş. o yüzden iyi bir ustaya göster.

hava olabılır bakmak lazım

kampanalardanmış sorun bugün yaptırdım teşekkürler.

hava olabılır bakmak lazım
ustam bildiğim kadarıyla hava olunca fren hiç tutmuyor. yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

araç çalışıyorken pompalayınca havası da alınabiliyor tabi seviye uygun olduğu müddetçe, boşlugu haznedeki hidrolik tamamlıyor. tabi bu benim çalıştığım sistemde.

ustam bildiğim kadarıyla hava olunca fren hiç tutmuyor. yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
düzelteyım, yanlış biliyorsun hava olunca pedal asagıya ıner düzensız tutar.

düzelteyım, yanlış biliyorsun hava olunca pedal asagıya ıner düzensız tutar.
benim servis öyle demişti. bunu öğrendiğim iyi oldu. neticede benim araba 11 yıllık, sık sık böyle problemler çıkarıyor:mad:

Geri