Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aaaa gökay bunlar benim gönderdiğim DVD'ler. Hemde benim ilandaki yazıları copy paste yapmışlar. Ayıp ya niye böyle yapyorsunuz.: ) Hemde tanesi 40-YTL den.
Epeyden beri ilanları güncellemiyordum ama ben veersion version takip ediyorum
Hatta forumda Corsa_N nickli Berat BÜLBÜL namı diyar Tecavüzcü ÇOŞKUN arkadaşımız isteyen arkadaşlara ücretsiz göndereceğini söylemiş.. o biraz eski versionu ama araçları eski olan arkadaşlar faydalanabilir..
Bu yakışıksız olay, davulu çalan değil parsayı toplayan başkası deyimini hatırlattı bana. Cengiz bey bunu engellemenin yolu olaması gerekir herhalde . Bir çeşit korsancılık yapılıyor.
Bu yakışıksız olay, davulu çalan değil parsayı toplayan başkası deyimini hatırlattı bana. Cengiz bey bunu engellemenin yolu olaması gerekir herhalde . Bir çeşit korsancılık yapılıyor.
ben şaka yaptım yahu, korsanla işim olmaz. Sağ olsun cengiz abi gereken yerde yardım ediyor bizlere. geçenlerde şase numaramdan bilgilerime bakıverdi saolsun