Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oraya giden kimse memnun degil arkadasim.kerim kero link' Alıntı:İlgilerine yaptıkları kolaylıklara içtiğim nefis sıçak çikolatalarına ve cidden müşteriye değer vermelerine teşekkürü bir borc bilirim umarım hep güler yüzünüz hiç Solmaz...![]()
BÖLENT link' Alıntı:Oraya giden kimse memnun degil arkadasim.
Ayni mesajida 4 kere yazdiginiza göre amac belli
mert adama oyle laflar ettınkı soyvseydın daha ıyıydı baksana kaçtı gıttı hemen 005hihihMeRt link' Alıntı:Herhalde forumumuzdaki olumsuz yorumları okuduktan sonra çalıştığınız iş yeri hakkında olumlu bir izlenim bırakma adına forumumuza üye oldunuz. (benim öyle bir izlenimim oldu) :
Eğer şuanki adıyla Değer serviste çalışıyorsanız yada bir bağlantınız mevcutsa sıradan bir üye gibi olumlu yorum yapmanıza gerek yok. Tam tersine servisten bir yetkilinin aramızda bulunup, buradaki görüşlerimizle muhatap olması bizi memnun eder.
Diğer başlıklara attığınız memnuniyet içerikli iletileriniz silinmiş, açmış olduğunuz bu başlık ise cevap hakkınız olduğundan açık bırakılmıştır.
Ayrıca isterseniz Opel Erpaş'tan ne kadar memnun olduğumu(!) birçok örnek ve servis kayıtlarıyla size izah edebilirim ve cevap alabilirsem de çok memnun olurum.![]()
CALİBRA BG link' Alıntı:mert adama oyle laflar ettınkı soyvseydın daha ıyıydı baksana kaçtı gıttı hemen 005hihih
aynen sana katılıyorum adamlar bakıyor saat 6 olsunda evımıze gıdelımMeRt link' Alıntı:Cidden çok memnun olurum ama genellikle servislerin çoğu süreklilik yaratmak yerine, günü kurtarma ve işin kolayına kaçma peşinde.![]()
Oraya gidpte bir memnun olmayan kişi göster erpaş kapandı değişti yerine değer açıldı diyorum sen hala erbaştan bahsediyosunBÖLENT link' Alıntı:Oraya giden kimse memnun degil arkadasim.
Ayni mesajida 4 kere yazdiginiza göre amac belli
evet buyurastraowner link' Alıntı:reklam yapmak için mi üye oldunuz?