Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence tek sorun servisleri

arabamı seviyorummmm olur bukadar..

birde corsaların biraz takımlarda sorunları var gibi serviste onların bu kronik hastalığı diyolar doğrumu? benim takımlarımda biraz ses var!

corsacılar neredesiniz hanginizin direksiyon kutusu arızasız ? bütün corsa c lerde war ben 3 kere değiştim .bunu her defasında diel getirmekten hoşlanmıyorum ama napalım buda corsanın ayıbı malesef

mumies' Alıntı:
koltuk gıcırdaması na sinir oluyorum bindiğim tüm opellerde var :)
iyi ki bizim makinada yok ilginçtir benim bindiğim opellerin hiçbirinde rastlamadım ben böyle bişeye benim beğenmediğim neden kolçak yok ön tarafta neden korna düğmeleri küçük direksiyon üzerindeki saklama gözleri az bence araçtaki bu arada araç astra g

oıpelin süspansiyonu sert olduğu için karadeniz yani ordu nun bazı yollarında ses yapıyo

arkadaşlar beni en uyuz eden durum, 0 araba alıyorsun dünyanın parasını veriyorsun arabada her türlü özellik var ama ilk bakıma gittiğinde kelime şu ''Bu arabaya karter koruyucu takmamız lazım, aksi taktirde yehlikeli durumlar oluşabilir beyfendi'' ulan zamanında takın şu 100tl lik parçayı be kardeşim...:mad:

astra_cem' Alıntı:
arkadaşlar beni en uyuz eden durum, 0 araba alıyorsun dünyanın parasını veriyorsun arabada her türlü özellik var ama ilk bakıma gittiğinde kelime şu ''Bu arabaya karter koruyucu takmamız lazım, aksi taktirde yehlikeli durumlar oluşabilir beyfendi'' ulan zamanında takın şu 100tl lik parçayı be kardeşim...:mad:
+ 9753
Burası Almanya değilki kardeşim;Türkiye yolları malum işte baştan takın şunu dimi !!! :mad:
Amaaa : :confused:
Geçenlerde aldığım bi istihbarata göre normalde bu araçlar karter koruyucu kapağıyla geliyomuş ülkemize.Ama bi çok servis bunları söküp depoya atıyo ve sonra gelen müşterilere parayla satıyolarmışşş ... :eek:
Günahları boyunlarına artık :hıh:

arabayı sıfır aldık arabada ne karter koruyucusu nede paspasları var utanmasalar stepne ve krikoyuda alacaklarmış arabadan eeee haliyle biraz çirkeflik yaptık artık napalım aldık karter korumasını ve paspasları

abi karter koruması da kurtarmıyor ki benimkisi yamuk yumuk allahan travers egrilmemiş

Geri