Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en beğenmediğim yönü arac kornası diroksiyon yanlarında,,arac ile dönerken korna gereği duyduğumda kornayı arıyorum nerde diye:):)
bide mericam motor yagı eksiltiyor,,servis normaldir diyor,,btün gm motorları yüzde 3 oranında eksiltir diyor..91 model tipom 1 gram eksiltmezdi yağını..yağ eksiltmesi önemli bir sorun bence..

şu gıcırtılar olmasa !!! başka sorun yok ! bir de kronik egr valf ayrı !!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende astra nın arka camlarının devamlı bozulmasına sinir oluyorum rahat rahat camları da açamıyorum

isteksiz motor (astralar için).. Vede yine astralardaki (h) hararet göstergesinin olmaışı..

Bu Astra H de Sport tuşu neden orta konsolda fikriolan varmı? Benimde bu hoşuma gitmiyo.

Son düzenleme:
depo kapagını ayrı bir yerden açılmaması. shell pompacısı depo kapagımın pimini kırdı :(

Sıfır model corsa 1.2 enjoy aldım. Ara. henüz 3100 km de. Arabayı aldığım andan beri kapılardan ses geliyor. Tıkır tıkır ses var 2000 model corsamda bile yoktu o sesler. O kadar rahatsız ediyorki, insan düşünüyor sıfır arabada bu kadar ses ne gezer. Kaportacı arkadaşıma sordum ve gösterdim, emniyet kemeri makaralarından geliyor dedi. Ancak döşemeler sökülüp te yapılır dedi. Servise bakıma gittiğimde inşallah giderilir bu sesler.

Şunu unuttum, müziğin sesini çoğalttığım zaman kapı döşemelerinden sesler geliyor :(( Sanıyosun ki hoperlörler patladı, ama döşemeyi tuttuğun zaman ses kesiliyor.

vectramda köydeyken malum tas yollar tıkır tıkır gitmesi ve halamın esinin bana dönüp ne o traktör geliyor sandım bende demesi senin 1.5 meganını 2 de yutarım diyip lafı koyup gitmmem hosumaq gitmişdi :) bana arabayı övüyor 2 de 90 yapıyormusda hehehe :):)
ama özellikle
amatrisör
arıza lambası bir yanıyor adamı öldürüyor korkudan :):)
sorun cıkacak diye korku motordan :)
vectranın gücünün bilmeyenlerin arabaya küçümsüyürek bakmasını
1.vitesde herkeze yeniliyom :(:( 60 yetmiyor :)
koltuklarını degiştirmek istiyordum ömrü yetmedi satılıyor :)
şimdilki bu kadar

camların düğmelerinin ortada olması gıcık ediyo beni sol kapıda olsa hepsi ne güzel olurdu ..

Geri