Opelde Beyenmedigim Birsey Yok Vallahi Olsada Almazdim Zati Ama Bir Seyini Cok Sevİyorum Opel Logo Sunu......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serkan 61 kardeş. mutlaka senin aracının yükseklik alçaklık atarı var. benim corsa 2003 model. bende varsa sende hayli hayli vardır. kontağın hemn altında bir dil göreceksin. endişe etmeden onu aşağıya indir. kuvvetlice bas kokmana gerek yok. kırılmaz. dili indirince direksiyonu istediğin gini aşağı yada yukarı ayarlayabilirsin. doha sonra tekrar dili yukarı it ve direksiyonu sabitle.SERKAN_61' Alıntı:benim sol ön cam aşağıya inerken ve çıkarken gıcırdaması zeyttin yağ döksem ne olur acaba sis lambası yok arka sağ sis lamabası yok ondan sonra dirseklik olmasını isterdim birde direksiyon alçaklık yükseklik ayarı yok sanırım benimkindee ya da varda ben mi bilmiyom yoksa 2000model doğanımızda bile vardı
arkadasım bı yanlısın var sanzuman tunelı dıye bırsey yok opellerde cunkı motor yan motordur bılgınızeVolkan' Alıntı:Bu mesajına cevabı önceki gece yazacaktım ama bir de kendi arabamda iyice bir bakayım dedim...
Dediğinde haklısın otomatik vites kolu çok uzun...
Buna ben de daha önce dikkat etmiştim fakat "neden/sonuç" anlamında fazla kafa yormamıştım
Bence bunun sebebi şanzıman tünelinin alçak olmasından kaynaklanıyor; özellikle diğer Alman otomobillerine göre...
Misal bir Mercedes'te, BMW'de, VW'de şanzıman tüneli neredeyse diz seviyesinde... Sadece Opel'lerde böyle...
Bu nedenle "kullanımı rahat olsun diye vites kolunu uzun tutmuşlar" diye düşünüyorum...