Opel Corsa Yakit Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korbur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

korbur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR OPEL CORSA GLS 1.4 16V ARACIM KMDE 300BİN DEN ÇOK YAKIYOR TÜM BAKIMLARINI YENİ YAPTIRDIM ARACIMDA HİÇBİR SORUN YOK SADECE FAZLA YAKTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.fabrika değerleri 100kmDE 5.9LT GÖZÜKÜYOR.BENİMKİSİ 10LT DEN FAZLA BENİM SORUM CORSALARDA GENEL OLARAK BÖYLE BİR SORUN VARMI BİR BİLGİSAYAR PROGRAMI YÜKLETİLİYORMUŞ BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YAZSIN

hoşgeldin. öcelıkle ilk olarak uye arısıvınde kendını formata uygun sekılde tanıtmalısın.
aksı halde bır öncekı konunuz gıbı bu konuda kılıtlenecektır

üye arşivi

arkadaşım üye arşivinde nasıl giriş yapılıyor?bulamadım aydınlatırsan sevinirim

çok ama o kadar da değil.. eğer bu veri şehir içiyse, ve bu şehir içide dur-kalkı bol olan bir yerse şuan ki kış şartlarında aracın yakıtı 30ykr olarak normal..

Normal diyebilirim , Ecotec 1.4 16v corsalar ne yazık ki böyle.. Benim en iyimser değerlerim 220-230binler.. Genelde bende 300binlerde geziyorum.. 39lt ile 430km fln gidiyor işte..

Şehiriçi değerleriyse normal. Benzin 3 YTL'yi geçti.

Aynı araç bende de var. 99 model Corsa GLS. 16 litre ile en fazla 150 km gidebiliyorum. Seninkinden de fazla yakıyor. Km'de 330 Ykr.

Ya aracı satacaksın ya da benim gibi Lpg taktırmayı düşüneceksin.

Ben aracı alalı bir kaç ay oldu ve neredeyse 1000 YTL den fazla masraf yaptım. Bu kadar masraf yapıpta aracı tekrar satmak istemiyorum. Yakında LPG taktıracağım.

Bu araç tasarruf yönünden pek avantajlı sayılmaz ama ben aracımı gerçekten seviyorum. :)

97 oktan alın , bende bir depoda 50km fark etti diyebilirim. ÜStelik full depoda 2ytl bile fark etmiyor neredeyse

97 oktan doğru mu?

97 oktanın corsalarda zararlı olduğunu duymuştum acaba doğrumu?

Geri