Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opel Corsa van almak için detaylı bilgi istiyorum.
güzel araçtır yalnız şöyle bir sıkıntısı var bu arabayı park yerinden geri geri çıkarması biraz zor görüş mesafesi sıkıntılı geri geri çıkarken yan aynaları kullanmak lazım.kasası uzun arka camları biraz yukarıda olmasından dolayı geri geri çıkarken dikkatli olmak lazım
güzel araçtır yalnız şöyle bir sıkıntısı var bu arabayı park yerinden geri geri çıkarması biraz zor görüş mesafesi sıkıntılı geri geri çıkarken yan aynaları kullanmak lazım.kasası uzun arka camları biraz yukarıda olmasından geri geri çıkarken dikkatli olmak lazım
Teşekkürler bilgilerin için bende düşünüyorum 1-2 aya kadar almayı bu araç konusunda tork ve bg yüksekligi yüzünden çekici geliyor van olmasından dolayıda fiyatı düşük , aldıktan sonra bg ile de daha da oynamak istiyorum ancak tam anlamı ile bu model konusunda prof.bir bilgim yok o konuda yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla.
usta bende var corsa van 1.3 cdtı 2005 model ılk olarak soylıyeyım vergısı cok yuksek senelık 1000 tl nerdeyse benım aracın vergısı tek kotu yanı o ben cam koltukta koydum koltugu sokuyorum vızeyede gırıyor bı derdıde her sene vıze olayı var arac ucuz ama vızesı vergısı agır gelıyor.
usta bende var corsa van 1.3 cdtı 2005 model ılk olarak soylıyeyım vergısı cok yuksek senelık 1000 tl nerdeyse benım aracın vergısı tek kotu yanı o ben cam koltukta koydum koltugu sokuyorum vızeyede gırıyor bı derdıde her sene vıze olayı var arac ucuz ama vızesı vergısı agır gelıyor.
O da iyimiş yaştan damı inmiyo vergisi çogu şahıs cam ve koltukları ruhsata işlettim binek araç diyo ruhsattaki açılıma , onlarda bu kadar degildir sanmıyorum 1000 ytl oldugunu
O da iyimiş yaştan damı inmiyo vergisi çogu şahıs cam ve koltukları ruhsata işlettim binek araç diyo ruhsattaki açılıma , onlarda bu kadar degildir sanmıyorum 1000 ytl oldugunu
valla dayımda vardı 2004 corsa 1.3 cdti koltuk cam işletilseydi ben kesin işletebilirdim.babam çok uğraştı sırf vergisi yüzünden sattık gitti aracı internette koltuk cam işli diyenlerin ruhsatına bakın kamyonet diye mi geçiyor...