Opel Corsa swing 1,4 yokuş aşağı stop etme ve benzinde tekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulvitek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulvitek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1998 model lpg+benzinli aracı yeni aldım.Ara sıra Yokuş aşağı boşta stop ediyor.Benzinde kullanırken 2. viteste genellikle ayağı gazdan çekip bir daha yüklenince silkeleyip,tekliyor.1-2 ustaya gösterdik oksijen sensörü,kelebek boğazı temizliği filan yapıldı.Egr valfini sordum birşey yok dedi.Benim bu araca teşhis koyacak sorunu kesin halledecek bostancı veya ümraniye oto sanayide opel ustasına ihtiyacım var.Bilenlerden yardım istiyorum:mad:

Ümraniye de, Santral durağında Opel Salman var. Selamımı söylemeniz yeterli.

Bu değil ama benzer bir sorunu bende yaşıyorum araba bayır yukarı iraz bekleyince heleki depoda benzin az ise stop ettikten sonra hiç calismiyor hazır gitmişken bi benzin pompasına da baktırın derim. Zaten lpg de pompaya gerek olmadığı için böyle bi soru yoktur

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

stop etme sebebi benımde basıma geldi ve boğaz kelebegi temızlenınce sorun halloldu.2 vites tıtremesının sebebı once benzınde de yapıyor mu eger yapıyorsa bujı bujı kablosu yada bobın dıye gıder ama yok lpg de yapıyorsa tıtreme yı once lpgenjektorlerıne baktır hepsı basıma geldı ve hepsini bu şekilde hallettim.

stop etme sorunu hk

boğaz kelebeği filan temizlendi fakat sorun devam ediyor başka neden olabilir acaba?her zaman değil ama hem benzinde hem lpg'de stop edebiliyor.çok uzun boşta bıraktığında da olabiliyor.opel bostancı ya da opel salman'a gitmeyi düşünüyorum inşallah halolur

benzinde silkeleme

2.viteste yapıyordu hani pedal ayağa yapışır aniden geriye doğru silkeleyip düzeliyor.şimdi 1.viteste yapıyor.

Geri