opel corsa park sensörü

mhmmtkrdnz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Corsa D Essentia modeli aracım var. üzerinde park sensörü yok. araca park sensörü taktırmak istiyorum ancak sonrada takılan sensörlerden pek randıman alınamadığını duydum. bununla ilgili bana maliyeti ne olur ve randımanlı çalışır mı ?

4 yıl önce sıfır aldığım corsaya yetkili servis hediye olarak sensör+karter koruma takmıştı. Şimdiye kadar hiçbir sorun sıkıntı çıkarmadı ve gayet düzgün çalışıyor. Birçok aracın sensörü hep sonradan takılma ve basit bir çalışma sistemi var. Birara BİM mağazalarına gelmiş ve bir arkadaşım almıştı ve memnun. 80-100 TL' lik birşey alsanız işinizi rahatlıkla görür.

Sıfır araç alırken herkes hediye diye direterek neden bazı şeyleri almıyor anlamış değilim. Boya, koltuk koruma yerine paspas, sensör, karter koruma, sis farı gibi şeyleri kaçırmamak lazım.

aracı ikinci el aldım. bende anlamış değilim. etrafta bakıyorum aynı model arabaların %60-70 inde park sensörü veya çelik jant var. ancak benim arabada ikisi de yok. özellikle bu sıfır araç alırken ki kampanyaları duyduğum zaman bende şaşırıyorum.

Muhammet Bey bende 2. el aldığınızı tahmin ettim. Dediğim gibi sıfır araç alıpta bayiden sensör, karter korumasız çıkmamak gerek.

Benim araçta essentia ama metalik renk+enjoy çelik jant araç üstünde fabrikasyon C' mon paket diye vardı ve 2010 yılında fiyat farksız bir parti dağıttılar sanırım.Ayrıca park sensör+karter koruma hediye almıştım.

evet bizim arabayı aldığımız kişi bu işlerin üstüne düşmemiş sanırım. ikinci el araç alırken bu özelliklerden ziyade temiz ve kazasız olması bizim için daha önemli olduğu için bizde alırken pek aldırış etmedik açıkcası. akşam bakacağım karter koruması var mı ? bilgiler için teşekkürler.

arabam lacivert orjinalliğini bozmamak adına aynı tonlarda bir park sensörü taktırmak istiyorum. yani gidipte siyah veya beyaz taktırıp çirkin bir görüntü olmuşmasını istemiyorum.

arabam lacivert orjinalliğini bozmamak adına aynı tonlarda bir park sensörü taktırmak istiyorum. yani gidipte siyah veya beyaz taktırıp çirkin bir görüntü olmuşmasını istemiyorum.

Tam lacivert renk bulmanız zor.
Siyah takarsanız çokta çirkin bir görüntü oluşacağını düşünmüyorum.

Sonradan boyananlar 2-3 yıl içinde atıyor çünkü astar olmadan boyanıyor. Astar atılırsa bu sefer boya kısmı fazla kalın oluyor ve sensör geç algılıyor. Siz renk konusunda çok şanslısınız çünkü lacivert, siyah renk araçlarda boyasız sensör tam uyar bence. Hiç renk tonu, boya ile uğraşmadan direk siyah olanını alıp takın bence.

Geri