polisin rapor tutmakta nazlanması yada rapora böyle yazmasında ne çıkarı var? yani polis adamın canını niye yakmak istesin ki? yani olmuş bir kazaya rapor tutmak zaten onun görevi ve bu görevi yapmaktan çekineceğini sanmıyorum ve şüphelendiği yada gıcık kaptığı birşey var ki böyle davranmış. Yanlış anlaşılmasın, polis memurunu savunmuyorum , savunmam da ama durup duruken de kimse kimseye böyle bir tavırla yaklaşmaz.bugune kadar pekçok kaza yerinde bulundum, ben yada tanıdıklarıma rapor tutturduk, ayrıca işimiz gereği belki hemen hergün bir kaza raporu tutturuyoruz, şimdiyer kadar hiç bir polisden böyle bir tutum göremedim
bence bu kazada , kaskodan para alınamayacagi şekilde olmuş bir durum var.(ehliyetsiz bir sürücü tarafından, alkollü yada uyuşturucu almış, karayolu dışında (pist gibi) , yarış halinde, tek sofore kaskoludur kaza sırasında başkası kullanıyordur, bu gibi seçenekler saymakla bitmez...ve bunu bu şekilde kaskoya dahil etmeye çalışılmış.dediğim gibi; benim yorumum bu şekilde