Opel Corsa D Yağ Kaçırması ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34012
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34012

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba. Aracim 2009 corsa essentia. 1 aydir cozulemeyen yag kacirma problemi var. 3 hafta once bakıma girdi duzelmedi.3 gundd bir sanayideyim ve her gittigimde farkli bi yeri elden geciyor. Yag filtresi karter kapagi contasi en son dün karter keçesi degisti simdi baktigimda kacirma yine ayni.
Bunun sebebi ne olabilir ve izmirde bana tavsiye etceginiz opel servisi veya ustasi varmi? Tesekkurler

2009 yılında eski aracım Tigrada aynı sorun vardı. Alttan yağ geliyordu ve 3-5 usta hep birşeyler dedi, değişti ama nafile.
En sonunda dayanamayıp yetkili servise girdim ve derdimi anlattım. Aracı kaldırıp inceleyerek yanımda hemen teşhisi koydular. Sorun aks boşluğu sebebiyle iç aks kafası yuvasından kaçırıyormuş ve yeni keçede konsa olmaz dediler.
Çözüm olarak iç aks kafası, keçe, şanzuman yağı değişecek dedileri ve dedikleri gibi yaptılar yağ işi bitti.

Sizde iç aks kafalarını, akstaki boşlukları bir inceletin derim.

Soylediklerinizin yetkili servis maliyeti ne kadar? Ve o kadar ilginctir ki 1 karis aralikla 2 farkli noktadan akiyor o kadar sey degisti akan noktalarda milim oynama yok. Ve arac teslim edilirken butun gun test ettik akma damlama yok deniliyor alip eve getiriyorum 2 saat sonra manzara ayni.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Soylediklerinizin yetkili servis maliyeti ne kadar? Ve o kadar ilginctir ki 1 karis aralikla 2 farkli noktadan akiyor o kadar sey degisti akan noktalarda milim oynama yok. Ve arac teslim edilirken butun gun test ettik akma damlama yok deniliyor alip eve getiriyorum 2 saat sonra manzara ayni.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Bahsettiğiniz şeylerin aynısı gibi. İç aks kafası orjinal çok pahalı olduğu için(700 civarıydı) yetkili servis ithal alman malı yansanayi(250 TL sanırım) takmıştı ve keçe ve şanzuman yağıyla 500 TL gibi birşey vermiştim ama inanın gece rahat uyumuştum çünkü nokta atışı sorun gözümün önünde çözülmüştü.Dışarda yarı fiyatı olur belki ama ben çözen usta bulamamıştım çaresiz yetkili servise girmiştim. Siz dışarda çok çok iyi bir ustada baktırıp halledebilirsiniz ama dediğim gibi çok tecrübeli direk çözecek usta lazım. Yoksa şanzuman kapağından, kartere, keçeye kadar hep elden geçer ama 1-2 saat sonra hafiften damla damla terler gene. Bu arada bu işlem sırasında yetkili servisteki usta sağolsun benzinle motor altını felan iyice temizlemiş pırıl pırıl yapmıştı.

Geri